Vacature: Planner Facility Workforce (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een  PLANNER FACILITY WORKFORCE


Doel van de functie

Het efficiënt en kostenbewust inregelen van de facilitaire diensten en personele resources en het verlenen van administratieve- en inkoopondersteuning rondom de evenementen die in de Johan Cruijff ArenA plaatsvinden.


Kerntaken en verantwoordelijkheden

· Op basis van de evenementenagenda, werkafspraken en richtlijnen verzorg je de planning, begroting en coördinatie van de uitvoering facilitaire dienstverlening en de personele inzet rondom de publieksevenementen en bijeenkomsten die in het ArenA Conference Center plaatsvinden. Dit omvat het hele eventcyclus van voorbereiding, productie en de oplevering.

· Je verricht algemene administratieve/planning/inkoop taken ten behoeve van de facilitaire service organisatie op het gebied van capaciteit, dienstverlening, middelen, opleveringsniveau en bewaakt daarbij het administratieve proces.

· Je staat voortdurend in contact met de collega’s en dienstverleners die belast zijn met de commerciële aspecten en de operationele uitvoering van de evenementen.

· Je signaleert knelpunten en draagt verbeterinitiatieven aan voor processen, procedures, middelen/systemen en kostenbeheer.

· Je verricht of geeft opdracht tot uitvoering van periodieke kwaliteitsaudits, onder andere op het gebied van schoonmaak, beveiliging en hospitality en draagt zorg voor een adequate informatieve vertaalslag richting de werkvloer en management.

· Je stelt periodiek rapportages op over service/performance en verbeterpunten volgens de intern geldende rapportageregels en procedures.

· Je verricht diverse project ondersteunende werkzaamheden in kader van een unieke bezoekersbeleving.


Gedragskenmerken

Pragmatisch                                       
Accuraat                                
Probleemoplossend vermogen            
Flexibel                                   
Servicegericht


Wij vragen

Opleidingsniveau: Afgeronde MBO opleiding Facilitair- en of Hotel Management of vergelijkbare opleiding.
Ervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring, binnen een facilitaire en/of evenementen organisatie is een pre. Ervaring met pragmatisch werken, een uitstekend analytisch en anticiperend vermogen. Kennis en ervaring met planningsmethoden en technische tekenprogramma’s.
Talenkennis: Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur dan een korte motivatie met CV via e-mail naar solliciteren@johancruijffarena.nl ter attentie van
Sandra van Kooten (Manager HR).Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je via e-mail contact opnemen met Chantal Nienhuis (Manager Customer Experiences & Facility Services) c.nienhuis@johancruijffarena.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.