Proef als eerste de sfeer in het stadion

Geniet jij deze zomer van een concert in de ArenA? Dan kun je vooraf bij ons terecht voor een heerlijk diner voor maar €49.50 per persoon (excl. drankjes). Je hoeft niet in de rij te staan, hebt als eerste toegang tot het stadion en wordt na het diner via de juiste weg naar jouw plek begeleid.

Proef als eerste de sfeer in het stadion en reserveer direct jouw tafel.

Menu

Tijdens elk concert serveren we een nieuw driegangenmenu, speciaal samengesteld door onze chefs. Klik op de link achter jouw concert om het menu te bekijken.

Wil je een vegetarisch menu of heb je dieetwensen en/of allergieën? Hier houden we natuurlijk graag rekening mee. Laat het ons weten tijdens het boeken van je reservering.

  • Op 24 en 25 mei 2024 tijdens Toppers in Concert serveren we dit menu.
  • Op 5 juni 2024 tijdens AC/DC serveren we dit menu.
  • Op 4, 5 en 6 juli 2024 tijdens Taylor Swift serveren we dit menu.
  • Op 10 en 11 juli 2024 tijdens P!NK serveren we dit menu.

Reserveren?

Je kunt direct reserveren in een van onze restaurants! Om te kunnen reserveren, dien je in het bezit te zijn van een kaartje voor het desbetreffende concert. Check hieronder welk restaurant voor jou toegankelijk is:

  • Zit je in vak 101 t/m 111 of 401 t/m 415? Dan kun je genieten in On5th. Tijdens De Toppers maken we gebruik van restaurant Buenos Aires. Klik hier om te reserveren.
  • Zit je in vak 112 t/m 129 of 418 t/m 430? Dan kun je heerlijk dineren in Glasgow. Klik hier om te reserveren.