Spectaculaire mogelijkheden tijdens jouw evenement in de ArenA

Een sportieve activiteit op het evenementenplatform achter één van de goals, een business stadiontour waarbij je achter alle geheimen van de ArenA komt of een spectaculaire aankomst in de Ajax spelersbus. De sfeer en extra's van ons stadion maken jouw evenement onvergetelijk.

20230713 141107
Breidt jouw evenement uit met een innovatie tour of gastspreker op het gebied van duurzaamheid

Innovatie & duurzaamheid in de ArenA

Welke slimme innovaties gebruiken wij om onze bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden en alle processen in en om het stadion in goede banen te leiden? Hoe verlagen wij onze CO2-voetafdruk naar bijna 0? Tijdens de Innovatie Tour kun je met eigen ogen zien waarom de Johan Cruijff ArenA als een van de meest innovatieve en duurzame stadions ter wereld bekend staat.

Wist je daarnaast dat je tijdens jouw evenement een gastspreker van de ArenA op het gebied van duurzaamheid in kan zetten? We bespreken graag samen de mogelijkheden om jouw evenement zo uniek mogelijk te maken.

Afbeelding van Whats App op 2023 10 12 om 08 37 45 b9a5be51

Unieke presentatie op de tribune

Een evenement in de Johan Cruijff ArenA is uniek vanwege de sfeer. Het is een plek waar het gejuich van de vorige wedstrijd van Ajax, het Nederlands Elftal of van het concertpubliek nog nagalmt. Wil jij een onuitwisbare indruk maken op jouw gasten? Organiseer jouw evenement op één van de tribunes. Een presentatie op de hoofdtribune, een diplomauitreiking op Noord of een speciale activiteit op ons evenementenplatform. Nergens ben je zo dichtbij het heilige gras in de ArenA.

Contact

Onze eventspecialisten Lars Houben (accountmanager) en Marlou Manassen (accountmanager) helpen je graag om jouw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ze op via e-mail: sales@johancruijffarena.nl of telefoon: 020-3111306.