JLOUSBERG 20230515 JCA 2023 R5 1953 PRINT
Tijdens de mooiste evenementen of voetbalwedstrijden

De beste plek in ons stadion, gereserveerd voor jou

Een spannende voetbalwedstrijd of geweldig concert beleven vanuit een skybox in de Johan Cruijff ArenA is een unieke ervaring. In de ArenA hebben we een gevarieerd aanbod aan skyboxen van 10 tot 20 personen. Wat de boxen gemeen hebben? Het mooiste uitzicht en de beste service om zorgeloos van het spektakel op het veld of podium te genieten. Je wordt ontvangen met een welkomstcocktail en de hele middag of avond geniet je van luxe hapjes en een open bar met gekoelde drankjes.

Neem direct contact op

Skybox Agenda 2024

De meest exclusieve plekken tijdens de meest uiteenlopende evenementen in de ArenA hebben we voor jou gereserveerd. Onze diverse agenda biedt voor ieder wat wils.
 

Prijzen vanaf € 399,- p.p. ex BTW

voor grote groepen tot maximaal 70 personen

Exclusief feestje in Café Johan

Wil je met een groep vrienden, collega's, zakelijke relaties of familie genieten van een evenement in de ArenA? Dan past Café Johan perfect. Met een gezelschap tot maximaal 70 personen, een geweldig uitzicht en open bar met luxe hapjes kan jouw avond niet meer stuk.

Prijs vanaf € 325,- p.p. ex BTW

Maak jouw avond compleet met een speciaal arrangement

Graag verrassen wij jou en jouw gasten met een aansprekend culinair aanbod. Van bittergarnituur tot luxe koude en warme hapjes en van een buffet tot een uitgeserveerd diner. Je leest meer over alle mogelijke arrangementen op onze skykaart. Let op, dit is een voorbeeld! Graag stemmen we persoonlijk met je af wat de perfecte match is voor jouw avond.