Johan Cruijff ArenA

Levy Europe start als cateraar

Levy Europe start als cateraar
Op deze pagina vind je alle informatie over de volgende stap die wij als stadion zetten op het gebied van eten en drinken in de ArenA. Ook lees je hier wat dat betekent voor jou en jouw vak.

Waarom is er gekozen voor een nieuwe publiekscateraar?

We willen al onze bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom zetten we samen met Levy Europe – onze nieuwe toonaangevende cateringpartner – een volgende innovatieve stap om onze gasten nog meer gemak en een betere service te bieden. Dit gaan we onder andere doen door als eerste stadion in Nederland diverse innovatieve zelfbedieningsmogelijkheden aan te bieden. Wat dit precies inhoudt leggen we uit op deze pagina.

Wat kan je verwachten als bezoeker?

Vanaf januari 2024 zullen we gefaseerd de nieuwe innovatieve technologie installeren in het stadion. We starten op de tweede ring, aan de oostzijde van het stadion, waar bij de 1e wedstrijd van de tweede seizoenshelft bestelschermen en een automatiek aanwezig zullen zijn. Deze nieuwe technologie zal ervoor zorgen dat bezoekers een gestroomlijnde en efficiënte ervaring hebben bij het bestellen van hun eten en drinken.

De installatie in de rest van de ArenA volgt gefaseerd, in de loop van 2024. Wanneer jouw sector aan de beurt is hangt af van de voetbalkalender en het aantal beschikbare dagen tussen de verschillende wedstrijden.

We zullen bezoekers in samenwerking met Ajax gedurende het seizoen op de hoogte blijven houden van de veranderingen.

Wat gebeurt er met het assortiment?

Alle favoriete happen en drankjes blijven op het menu staan! Je kan dus nog gewoon je patatje of broodje kroket bestellen. Daarnaast wordt het aanbod verder verbeterd en uitgebreid, bijvoorbeeld met combi deals en items als de signature burger, gemaakt van 50% rundvlees en 50% champignons.

Bij het samenstellen van het assortiment is rekening gehouden met duurzaamheid, iets wat zowel Levy als de ArenA belangrijk vinden vanuit onze gedeelde passie voor de planeet.

Wil je weten wat er op jouw sector te verkrijgen is? Gebruik dan onze handige tool op het kalenderitem van de wedstrijd die je gaat bezoeken. Je vindt ‘m door bovenaan op de pagina op ‘bezoekersinformatie’ te klikken. Selecteer vervolgens je vak en 'in de ArenA'.

Hoe werkt het?

Bij vak 403 t/m 408 en 418 t/m 423 hangen vanaf nu bestelschermen waarop je jouw bestelling kan plaatsen. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe dit werkt.

Daarnaast kan je warme snacks ook uit de automatiekmuur halen bij vak 420.

Toch nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen of wil je graag nog meer informatie, mail ons! Dit kan via: info@johancruijffarena.nl

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer