Innovatieve koploper

De Johan Cruijff ArenA is internationaal koploper in duurzaamheid en fan experience. Door op het hoogste niveau te presteren, maken we het verschil. We verleggen grenzen en realiseren vooruitgang door innovatieve oplossingen te ontwerpen, testen en implementeren. We trekken op met partners die net als wij vernieuwend en onderscheidend willen zijn. Samen creëren we een optimale bezoekersbeleving en zorgen we voor positieve impact op onze omgeving en de samenleving.

Stadion van de toekomst

De Johan Cruijf ArenA faciliteert de meest spraakmakende voetbalwedstrijden, de spectaculairste concerten en de mooiste zakelijke evenementen. Daar zijn we trots op. Het is ook de reden waarom we als stadion de beste willen zijn als het gaat om fan experience, mobiliteit, veiligheid, duurzaamheid, facility management en digitalisering. Wij vinden dat innovatie hierbij het verschil maakt. Het is onze ambitie om nu en in de toekomst een state-of-the-art stadion te zijn.

Maatschappelijke bijdrage

Wij hebben een duidelijke visie: als een van de meest duurzame en innovatieve stadions ter wereld, willen we ook een positieve impact op onze omgeving hebben. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor de Johan Cruijff ArenA een belangrijke kernwaarde.

Met onze digitale oplossingen voor mobiliteit, veiligheid, inclusiviteit en duurzaamheid zijn we aanjager van de gebiedsontwikkeling van Amsterdam Zuidoost en dragen we bij aan de ontwikkeling van smart cities, zoals Amsterdam. De Johan Cruijff ArenA en de stadion omgeving vormen een living lab. Hier bundelen publieke en private organisaties hun krachten om economische vooruitgang te realiseren. Samen brengen we slim innoveren naar een hoger plan en dragen we bij aan de inclusieve, smart society.

Organisatie

De structuur, business partners en mission statement van de Johan Cruijff ArenA.

Solliciteer bij de Johan Cruijff ArenA

Werken op een unieke locatie

Onze ambities kunnen we alleen waarmaken met een geweldig team. Deel jij onze passie en wil je deel uitmaken van het meest toonaangevende stadion van Nederland?