Signify organiseert jaarlijkse partner summit in the ArenA

Begin September vond de jaarlijkse partner summit van Signify in the Johan Cruijff ArenA plaats. Signify, de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting, is partner van het stadion en maakt deel uit van Amsterdam Innovation ArenA. Signify en de Johan Cruijff ArenA werken samen aan het stadion van de toekomst.

Signify is wereldleider in connected led-verlichtingssytemen, software en services. Met innovaties ontsluit Signify het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst. Signify verzorgt al meer dan zestig jaar de professionele verlichting van grote sportevenementen en verlicht wereldwijd 55 procent van alle belangrijke voetbalstadions, waaronder de Johan Cruijff ArenA.

Het thema van de summit was The Power to Connect. Ruim 400 bezoekers spraken over hoe de verlichtingssystemen van de toekomst ons leven zullen veranderen. Tijdens het tweedaagse programma werden de laatste trends, ontwikkelingen en productinnovaties getoond.