Onthulling logo Johan Cruijff ArenA

Op 25 april 2018 heeft de onthulling van het Johan Cruijff ArenA logo op de middenstip van het stadion plaatsgevonden. Frank Rijkaard onthulde het nieuwe logo samen met de drie jongste kinderen van de overleden burgemeester Eberhard van der Laan. Rijkaard nam 22 jaar geleden ook de officiƫle opening van het stadion voor zijn rekening.

Voorafgaand aan de onthulling hebben Jordi Cruijff (via een videoboodschap), Frank Rijkaard, Edwin van der Sar van AFC Ajax, Eric van der Burg, wethouder van de gemeente Amsterdam en Udo Kock, loco-burgemeester van de gemeente Amsterdam en Henk Markerink, directeur van de Johan Cruijff ArenA mooie woorden gesproken.

Johan Cruijff ArenA, dat is de naam die dit stadion verdient. Die Johan Cruijff verdient, maar die ook de stad Amsterdam, de supporter van Ajax en eigenlijk elke voetballiefhebber verdient. Voor veel mensen was Johan Cruijff de beste voetballer ter wereld. Uniek en visionair, een speler die de basis heeft gelegd voor het typische Nederlandse voetbal en een icoon van de stad Amsterdam.