ArenA Stadiontour rondleiding-gids

We are hiring!

Voor de afdeling ArenA Stadiontours zijn wij op zoek naar enthousiaste gidsen die in de weekenden willen werken voor een veelzijdig bedrijf als de Amsterdam ArenA. 

Werken in de Amsterdam ArenA betekent werken in een bijzondere omgeving die voortdurend in beweging is en aan verandering onderhevig. De Amsterdam ArenA is een levendig bedrijf waarin de ene uitdaging de voorgaande opvolgt. Amsterdam ArenA is een "State of the Art" multifunctioneel megatheater van internationale allure.


DOEL VAN DE FUNCTIE

ArenA Stadiontours is de verzamelnaam voor alle rondleidingen die in de Amsterdam ArenA worden aangeboden. Dagelijks organiseren wij minimaal 8 reguliere Stadiontours voor de vele internationale (met name Engelse, Spaanse en Italiaanse) toeristen die tijdens hun Amsterdam-bezoek graag ook het ‘ Ajax Stadion’ willen bewonderen. Daarnaast organiseren wij diverse Tours voor groepen, voetbalverenigingen en scholen. Tevens is de ArenA Kidstour een enorm populair tour-product voor kinderen van 5-12 jaar, die ook geschikt is voor het vieren van verjaardagsfeestjes. 

Binnen de ArenA Stadiontours ben je als gids verantwoordelijk voor het rondleiden van bezoekers en bezorg je deze mensen – door ze alle ins & outs van het stadion te vertellen- een onvergetelijk moment.

KERNTAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wij zoeken enthousiaste gidsen die communicatief sterk zijn in zowel Nederlands als Engels en ‘feeling’ hebben met Ajax en de Amsterdam ArenA. Wij verwachten van jou een verzorgde en positieve uitstraling die zorgt voor nog meer tevreden tour-bezoekers.

GEDRAGSKENMERKEN

• Representatief
• Communicatief vaardig zowel in de Nederlandse als de Engelse taal
• Gastvriendelijk
• Stressbestendig 
• Proactief met een ‘hands-on’ mentaliteit

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan in een dynamische & internationale organisatie. 
Middels een flex-contract op basis van 0 uur, zal verloning via uitzendorganisatie Randstad geschieden.

INTERESSE?

Stuur dan je sollicitatie met CV (o.v.v. Tourguide) via e-mail naar tour@amsterdamarena.nl ter attentie van
Roy Diepeveen.

VRAGEN?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de afdeling ArenA