Terugblik mei: The Best of Armin Only & Toppers In Concert 2017

The Best Of Armin Only 2017

Op 12 mei trapten we ons concertseizoen af met The Best of Armin Only. Armin van Buuren trakteerde ons ter ere van zijn twintigjarige jubileum op 2 verbluffende shows op zaterdag 12 en zondag 13 mei. Goede en stevige muziek, een spetterende lichtshow en special guests om u tegen te zeggen, waaronder Kensington, Gavin DeGraw en Mr. Probz. maakte The Best Of Armin Only een show om nooit te vergeten.

Het was de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow gaf in de Amsterdam ArenA. De wereldberoemde DJ, die al vijftien jaar lang tot één van de vijf beste DJ’s ter wereld behoort, nam zijn fans mee terug in de tijd, waarbij ieders persoonlijke muzikale hoogtepunt van de DJ voorbij kwam.  

Toppers in Concert 2017

De Toppers namen ons dit jaar mee naar de roerige tijden van het Wilde Westen, waar stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen meezongen in ’s-Werelds grootste Party Saloon in 2 shows. Daarnaast schitterde Jan Smit als kersverse 4e Topper op het podium in de Amsterdam ArenA en kwamen diverse special guests voorbij waaronder zo ook Guus Meeuwis en André Hazes Jr. Het beloofde 2 overweldigende feestavonden te worden waarbij iedereen luidkeels meezong met alle bekende medleys.
Foto credits: Jorrit Lousberg