Congres op maat

Laat uw gasten de grootsheid van de Johan Cruijff ArenA ervaren tijdens uw evenement. Combineer de capaciteit van onze zalen met het bijzondere decor van het stadion. Dit maakt uw verhaal extra indrukwekkend. Maak uw evenement het middelpunt van een indrukwekkend decor op bijvoorbeeld de hoofdtribune of de grasmat. Het stadion vormt de achtergrond voor uw verhaal. Uw publiek neemt plaats in het hart van de Johan Cruijff ArenA, waar het applaus en gejuich nog nagalmen. Dit is de plek waar u kunt scoren!

PERFECTE COMBINATIE PLENAIR EN BREAK OUT

De combinatie van de ruime Amsterdam '72 zaal voor plenaire bijeenkomsten tot 800 personen en de diverse break out mogelijkheden, maakt het ArenA Congrescentrum perfect voor congressen en evenementen van 100 tot 800 bezoekers. Op deze manier organiseert u een compleet programma in een inspirerende omgeving.

Daarnaast biedt het stadion een unieke mogelijkheid voor groepen van 20 tot 1.500 personen. Zo kunnen de tribunes ingezet worden voor bijvoorbeeld een kick-off of een spectaculaire afsluiting en bevindt zich achter één van de goals een evenementenplatform van nog eens 1.000 m2.

UW ZAKENWENS STAAT CENTRAAL

De Johan Cruijff ArenA biedt een inspirerende en dynamische omgeving waar u uw evenement kracht bij kunt zetten. Nergens anders komt uw evenement zo spectaculair van de grond als hier. Een prachtige plek dus om maatwerk aan een select gezelschap te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van een congres, seminar of bedrijfsfeest.

LED-stadionverlichting

De LED-stadionverlichting van Philips in de Johan Cruijff ArenA die vorig jaar geïntroduceerd is, zorgt tijdens iedere thuiswedstrijd van Ajax voor meer beleving en sfeer in het stadion. Deze schitterende lichtshow is nu ook in een standaard vorm voor zakelijke events beschikbaar. Uiteraard is er ook altijd maatwerk mogelijk.OP DE MIDDENSTIP MET UW GASTEN

In de zomermaanden biedt de Johan Cruijff ArenA u de gelegenheid om samen met uw gasten te genieten van de sportieve ambiance van het stadion en zit u letterlijk op de middenstip. Deze unieke locatie is uitermate geschikt voor een spectaculaire plenaire sessie waarbij uw gasten ook getrakteerd worden op een inspirerende omgeving. Uiteraard kan de ontvangst en naborrel of dinerbuffet ook in het stadion worden geserveerd.