Met of zonder publiek, altijd succes

Ervaar de veilige en verantwoorde manier waarop we evenementen organiseren, met de nieuwste techniek om live uit te zenden naar een wereldwijd publiek. De Johan Cruijff ArenA is expert in het samenbrengen van mensen en het bieden van een onvergetelijke beleving. Wij weten wat ervoor nodig is om een onderscheidend evenement te organiseren en zetten deze ervaring graag in voor jouw studio of hybride event.

Maatwerk is de sleutel tot een succesvol evenement waar bezoekers of kijkers nog lang over napraten. Wij adviseren graag hoe onze zalen en streaming technieken, volledig ondersteund door professionals de perfecte setting voor jouw evenement kunnen vormen.

Sfeervol op veilige afstand

De verschillende studio en eventfaciliteiten die we bieden, kunnen worden ingezet met of zonder publiek. Indien nodig kan dit ook op afstand. Voor de verschillende concepten hebben we verschillende sfeervolle ruimtes beschikbaar, zodat je altijd de ruimte gebruikt die het beste past bij jouw boodschap.

Van volledige regie tot basistechniek

Door onze samenwerkingen met audiovisuele partner Avex en technisch partner StreamingBuzz bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Wil je volledig ontzorgd worden en pak je uit met uitgebreide studio, regie en service of kies je voor de handige basistechnieken waarmee je snel en laagdrempelig een presentatie naar zowel publiek in de zaal als via livestream verzorgd.

Ontdek wat anderen vinden

Succesverhalen

We hebben al heel wat mooie evenementen mogen verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze eventspecialisten kennen de Johan Cruijff ArenA als geen ander. Ze beantwoorden graag je vragen en denken mee over de verrassende mogelijkheden voor jouw event.

Neem contact op