Jouw event, jouw wensen, ons stadion

Als iconische landmark en een van de meest innovatieve stadions ter wereld faciliteren wij de mooiste zakelijke evenementen. De Johan Cruijff ArenA is expert in het samenbrengen van mensen en het bieden van een onvergetelijke beleving. Wij weten wat ervoor nodig is om een onderscheidend evenement te organiseren en zetten deze ervaring graag in voor jouw congres, symposium of seminar.

Maatwerk is de sleutel tot een succesvol evenement waar bezoekers nog lang over napraten. Wij adviseren graag hoe onze zalen, de vele inrichtingsmogelijkheden en de topkwaliteit faciliteiten de perfecte setting voor jouw evenement kunnen vormen.

Voor elk event de juiste setting

Met maar liefst 22 zalen en ruimtes is de Johan Cruijff ArenA geschikt voor elk type congres met 100 tot 800 bezoekers. De ruime zalen zijn flexibel in te richten en kunnen uitstekend gecombineerd worden met break out ruimtes voor een meer intieme setting. Zo biedt het stadion alle ruimte voor een compleet programma met zowel inspirerende plenaire onderdelen als verdieping in kleinere groepen.

Unieke beleving

Groepen tot 1.500 personen kunnen genieten van een spektakel zoals je dat alleen in de ArenA kunt vinden. Zo kunnen de tribunes ingezet worden voor een energieke kick-off of een spectaculaire afsluiting. Daarnaast bevindt zich achter één van de goals een evenementenplatform van 1.000 m2, welke ingezet kan worden voor ontvangsten, als demoruimte of voor sportieve activiteiten.

Ontdek wat anderen vinden

Succesverhalen

We hebben al heel wat mooie evenementen mogen verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze eventspecialisten kennen de Johan Cruijff ArenA als geen ander. Ze beantwoorden graag je vragen en denken mee over de verrassende mogelijkheden voor jouw event.

Events hospitality