ArenA Stadiontour Tour Guide

We are hiring!

Voor de afdeling Stadiontours zijn wij op zoek naar enthousiaste tour guides die in de weekenden willen werken voor een veelzijdig bedrijf als de Johan Cuijff ArenA.

Werken in de Johan Cruijff ArenA betekent werken in een bijzondere omgeving die voortdurend in beweging is en aan verandering onderhevig. Het stadion is een levendig bedrijf waarin de ene uitdaging de voorgaande opvolgt. De Johan Cruijff ArenA is een "State of the Art" multifunctioneel megatheater van internationale allure.


DOEL VAN DE FUNCTIE

ArenA Stadiontours is de verzamelnaam voor alle rondleidingen die in de ArenA worden aangeboden. Dagelijks organiseren wij minimaal 8 reguliere Stadiontours voor de vele internationale (met name Engelse, Spaanse en Italiaanse) toeristen die tijdens hun Amsterdam-bezoek graag ook het ‘ Ajax Stadion’ willen bewonderen. Daarnaast organiseren wij diverse Tours voor groepen, voetbalverenigingen en scholen. Tevens is de ArenA Kidstour een enorm populair tour-product voor kinderen van 5-12 jaar, die ook geschikt is voor het vieren van verjaardagsfeestjes. 

Binnen de ArenA Stadiontours ben je als gids verantwoordelijk voor het rondleiden van bezoekers en bezorg je deze mensen – door ze alle ins & outs van het stadion te vertellen- een onvergetelijk moment.

KERNTAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wij zoeken enthousiaste gidsen die communicatief sterk zijn in zowel Nederlands als Engels en ‘feeling’ hebben met Ajax en de Johan Cruijff ArenA. Wij verwachten van jou een verzorgde en positieve uitstraling die zorgt voor nog meer tevreden tour-bezoekers.

GEDRAGSKENMERKEN

• Representatief
• Communicatief vaardig zowel in de Nederlandse als de Engelse taal
• Gastvriendelijk
• Stressbestendig 
• Proactief met een ‘hands-on’ mentaliteit

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan in een dynamische & internationale organisatie. 
Middels een flex-contract op basis van 0 uur, zal verloning via uitzendorganisatie Randstad geschieden.


Interesse?

Ben jij 18 jaar of ouder, geïnteresseerd in deze leuke, verantwoordelijke en uitdagende bijbaan? Reageer dan snel!

Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.