Blog

Allemaal in de ArenA: januari

Allemaal in de ArenA: januari
Het is een nieuw jaar! In 2023 staan er weer mooie evenementen op de kalender. We hebben daarom bij de Johan Cruijff ArenA elke maand een blog met een overzicht van alle grote events die zullen plaatsvinden, zodat we met z’n allen kunnen uitkijken naar wat er ons te wachten staat. En misschien zit er nog iets tussen waar je bij wilt zijn! Dus bij deze, dit is er deze maand allemaal in de ArenA!

Zaterdag 14 januari: Ajax – FC Twente ⚽

Het nieuwe jaar begint voor de Johan Cruijff ArenA met een Eredivisiewedstrijd van Ajax tegen FC Twente op zaterdag 14 januari. Ajax staat momenteel 2e in de Eredivisie, en FC Twente op de vijfde plek. Het kan dus een spannende wedstrijd worden! Wij kunnen niet wachten om de ArenA weer helemaal gevuld te zien. Ben jij bij deze wedstrijd?

Donderdag 19 januari: Tata Steel Chess Tournament 2023 ♟️

Na de wedstrijd van Ajax wordt de Johan Cruijff ArenA een plek waar de grootste schaakmeesters samenkomen. Tijdens het Tata Steel Chess Tournament is het traditie dat één ronde wordt gespeeld op een bijzondere locatie in Nederland, en dit jaar is dat in de ArenA. Grote namen als Magnus Carlsen en Ding Liren komen langs en Tex de Wit zal de commentator zijn. Tickets voor dit event zijn gratis! Haal ze via onderstaande button.

Donderdag 26 januari: Ajax – FC Volendam 🏟️

Januari eindigt met een Eredivisiewedstrijd van Ajax tegen FC Volendam. Deze twee clubs hebben in totaal al 55 keer tegen elkaar gespeeld, waarvan Ajax er verreweg de meeste heeft gewonnen (70,9%). Tevens was de laatste keer dat de twee clubs in de Johan Cruijff ArenA tegen elkaar speelde tijdens de Eredivisie in februari 2009! Deze wedstrijd won Ajax met 2-1. Het belooft een bijzondere dag te worden.

Nog tickets vinden?

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijden van Ajax? Hou dan de Resale van Ajax in de gaten! Hier komen in de weken voor elke wedstrijd tickets beschikbaar van seizoenkaarthouders die niet meer naar de wedstrijden kunnen komen. Zo maken ze andere mensen weer blij! Klik op onderstaande button om naar de Ajax Resale te gaan.

Samenrijden: gezellig en duurzaam

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en nieuwe ervaringen. Het perfecte moment om een keer iemand een Slinger te geven naar een wedstrijd van Ajax als je nog lege stoelen hebt in je auto. Want hoe leuk is het om onderweg naar een wedstrijd nieuwe fans te leren kennen - die mogelijk je nieuwe beste vrienden worden - gezamenlijk onze CO²-uitstoot te verlagen én ervoor zorgen dat iedereen bij de ArenA kan komen? Probeer Slinger uit via onderstaande button en bied via de Slinger Widget een rit aan of ga op zoek naar een rit!

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer