Blog

ArenA Timelapse: Een jaar vol onvergetelijke momenten

🔙2022, een jaar vol onvergetelijke momenten in de Johan Cruijff ArenA: Het binnenslepen van de 36ste landstitel in een kolkend stadion, de hele nacht dansen tijdens Sensation White in de grootste club op aarde en meer dan 130 duizend bezoekers die mee zongen met Ed Sheeran.

🎤💃 ➡️ ⚽🏟️

Benieuwd naar hoe snel we de ArenA omtoveren van concertopstelling naar voetbaltempel met compleet nieuwe grasmat en wat daar allemaal bij komt kijken? Onze timelapse geeft je een uniek kijkje achter de schermen in het jaar 2022, bekijk 'm hieronder!

🔜 2023

In 2023 is de kalender van de Johan Cruijff ArenA opnieuw gevuld met grootse evenementen. Denk aan de net aangekondigde shows van de starboy zanger The Weeknd, de unieke kick-off van de wereldtour van Metallica en de duurzame shows van Coldplay, die maarliefst vier keer in een volle ArenA staan met hun Music of the spheres world tour.

In de tweede seizoenshelft plaatsen wij weer een compleet verse grasmat in de ArenA ter voorbereiding op onder andere de klassieker Ajax - Feyenoord. Daarnaast wordt de ArenA het decor van de Europa League wedstrijden van Ajax, waarbij Union Berlin als eerste tegenstander op bezoek komt.

Wij kijken er naar uit om samen met jullie ontelbaar veel nieuwe en onvergetelijke momenten te beleven. Bekijk onze kalender om te zien welke evenementen er allemaal aankomen. In onze kalenderitems vind je alle informatie over de evenementen met bijhorende link naar de ticketshop van de organisator. Zo blijf je altijd up-to-date 👀👇

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer