Tijdens de concerten van De Toppers in de Johan Cruijff ArenA op 18 en 19 november 2022 is het mogelijk om een Skybox of Skylounge arrangement aan te vragen. In deze ruimte geniet u van de beste service van uw persoonlijke host en de meest luxe hapjes en drankjes, evenals geweldig uitzicht.

Heeft u interesse? Klik op onderstaande knop. Wij zullen contact met u opnemen, maar kunnen niet garanderen dat u een Skybox tot uw beschikking krijgt voor het event.

Arrangementen

Het afnemen van een Skybox voor dit event is mogelijk voor 10/12 of 20 personen. Dit arrangement kost €350,- per persoon, exclusief btw. Het bedrag is inclusief de huur van de Skybox, een ticket voor het event en het basis catering arrangement gedurende 5 uur.

Basis catering arrangement

Het basis catering arrangement bestaat uit:

  • Open bar met Hollands dranken assortiment
  • Basis tafelgarnituur bij binnenkomst, zoals chips, nootjes & olijven
  • Permanent aanwezige bediening (host) in de box
  • Mastiek/servicekosten

In aanloop naar het evenement zult u de Skykaart ontvangen om de verdere cateringinvulling af te kunnen stemmen met de cateraar.

Parkeren

Parkeerkaarten zijn bij te bestellen. Dit zijn parkeerkaarten voor P1 ArenA, onder het stadion. Deze kosten €27,50 exclusief btw per stuk en zijn beperkt beschikbaar.