Blog

Alles wat je kan verwachten van de Toppers in Concert 2022

Alles wat je kan verwachten van de Toppers in Concert 2022
Dit weekend staan de Toppers weer op het podium van de Johan Cruijff ArenA! We willen graag dat iedereen zonder zorgen van deze avonden kan genieten, dus we hebben alle belangrijke informatie, van line-up tot parkeren en van kleding tot kluisjes, voor je op een rij gezet. Dit is alles wat je kan verwachten van de Toppers in Concert!💜🎆

First things first: wie zijn de Toppers? 🤷🏽‍♂️

De Toppers zijn een Nederlandse muziekgroep die momenteel bestaan uit Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en Rene Froger. Met z'n vieren geven ze grootste optredens waarbij nummers van nationale en internationale artiesten langskomen zodat het hele stadion kan meezingen. Een ervaring die je niet mag missen!

Het thema 🌸☮️

Dit jaar is het thema Happy Together 'The Flower Power Edition'. We gaan terug naar de tijd van de hippies en flower power shirts! En dit is niet zonder reden. Hippies wijdden hun leven aan Peace, Love, Unity & Respect; iets wat erg veel paralellen heeft met de kernwaarden van de Toppers. Daarbij is Dé kleur dit jaar: paars!

Dit jaar hebben de Toppers ook weer een anthem ingezongen wat iedereen kan meezingen. Bekijk de videoclip hieronder!

Speciale gasten 👩🏼‍🎤

Tijdens de optredens van de Toppers dit jaar zijn er uiteraard speciale gasten aanwezig! Deze editie zullen er 22 (!) artiesten langskomen in de Johan Cruijff ArenA. Bij deze een aantal van de speciale gasten die allemaal nummers hebben die je sowieso keihard kan meezingen.

Mart Hoogkamer 🍋
Je kent deze zanger waarschijnlijk van het nummer Ik Ga Zwemmen (in Bacardi lemon!). Een echt typisch meezingnummer voor bij de Toppers in Concert. Mart Hoogkamer heeft daarbij een volle agenda sinds zijn deelname aan Holland's Got Talent in 2016: volgende week staat hij weer in de Johan Cruijff ArenA tijdens Huis van Oranje!

Rolf Sanchez 💃🏿
De Dominicaans-Nederlandse zanger Rolf Sanchez zal met zijn nummers als Mas Mas Mas en Pa Olvidarte een heerlijke sfeer meenemen naar de Johan Cruijff ArenA! Hopen jullie ook dat hij Pa Olvidarte samen met Emma Heesters zal zingen?

Donnie 👑
Rapper Donnie kan je kennen van de nummers Bon Gepakt en Frans Duits. Hij bracht ook enkele maanden geleden samen met de Toppers het nummer Toppie uit. Wij zijn benieuwd of de vijf zangers weer hun gouden pakken aan gaan doen zoals in de muziekvideo, of dat ze in het paars op het podium gaan staan!

Emma Heesters 🌌
Zangeres Emma Heesters neemt heel Nederland over met nummers als Loop Niet Weg en Alles Wat Ik Mis. Ook haar meest recente nummers Zwaartekracht en Doodsbang (een samenwerking met Flemming) doen het goed. Daarbij staat ze ook volgende week in de Johan Cruijff ArenA tijdens Huis van Oranje, als zangeres én als host!

Bizzey 🐌
Nederlandse hiphopartiest en dj Bizzey komt er een mooie avond van maken met zijn nummers Traag en EWA! Je kan hem verder kennen van de groep Yellow Claw, waar hij tot 2016 deel van uitmaakte. Ook zijn nummers met artiesten als Kraantje Pappie en Ronnie Flex zijn hits! Perfecte meezing- en dansmuziek voor bij de Toppers.

John West 👀
John West is een bekende bij de Toppers. Tien jaar geleden al stond hij op het podium om de halftime show te voorzien bij de Toppers in Concert 2012. Met zijn nummer Jouw Blik is dat ook zeker verdiend!

Wie, wat, waar en wanneer? ❔

De concerten van de Toppers in de Johan Cruijff ArenA zijn grote events waar veel bij komt kijken. Voor het gemak van de bezoekers hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet, zodat je goed voorbereid naar het feest kan.

 • Voor wie zijn de concerten van de Toppers?
  Voor alle liefhebbers van meezingmuziek!
 • Wat is er te doen?
  Keihard meezingen met onder andere Nederlandse en Engelse meezingnummers van verleden en heden, en dat in een zaal met tienduizenden anderen die net als jij gekleed zijn in het paars! En uiteraard: lekkere hapjes en drankjes!
 • Wat moet ik aan?
  De dresscode voor de Toppers in Concert dit jaar is een combinatie van Flower Power en de kleur paars. Houd er daarbij rekening mee dat het aan het begin van de avond in het stadion niet heel veel warmer zal zijn dan buiten. We raden je aan om laagjes aan te doen!
 • Wat mag ik wel en niet meenemen?
  Vanuit ons tassenbeleid zijn er in de Johan Cruijff ArenA geen grote tassen toegestaan. We raden je aan om kleine schoudertasjes of 'fanny packs' te dragen.
  Het is niet toegestaan om selfie-sticks, paraplu's, vlaggen en soortgelijke voorwerpen mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA.
  Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Heb je door een medische reden, zoals diabetes of een andere chronische ziekte, de behoefte om zelf eten, drinken of iets anders bij je te hebben? Neem dan een doktersverklaring mee. Mail deze ook, samen met je naam en ticketgegevens (datum show, vak, rij- en stoelnummer), naar info@toppersinconcert.nl. De security wordt dan op de hoogte gebracht.
 • Waar zijn de concerten van de Toppers?
  In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.
 • Waar kan ik naar binnen?
  De juiste ingang zal vermeld staan op elk ticket.
 • Waar kan ik roken?
  Het is niet toegestaan om te roken in de Johan Cruijff ArenA. Het is daarbij niet mogelijk om naar buiten en binnen te gaan enkel om te roken, aangezien ieder ticket niet meer kan worden gebruikt nadat het is gescand bij binnenkomst. Wanneer je de Johan Cruijff ArenA dus verlaat, kan je om geen enkele reden meer naar binnen.
 • Waar zijn de lockers te vinden?
  Er zijn voor deze concerten geen lockers in de Johan Cruijff ArenA. Toch behoefte aan een kluisje omdat je een grote tas of koffer kwijt moet? Ga dan naar Lockerpoint ArenA. Dit bevindt zich tegenover de Johan Cruijff ArenA bij Ziggo Dome.
 • Wanneer begint en eindigt het feest?
  De concerten van de Toppers op vrijdag 18 november en zaterdag 19 november beginnen om 20:30. Het stadion zal geopend zijn vanaf 19:00. De concerten zullen rond middernacht afgelopen zijn.
  Het concert van de Toppers op zondag 20 november begint om 17:00. Het stadion zal geopend zijn vanaf 15:00. Het concert zal rond 20:30 afgelopen zijn.
 • Wat moet ik doen als ik of iemand anders (medische) hulp nodig heb/heeft tijdens de concerten van de Toppers?
  Vind zo snel mogelijk een steward van de Johan Cruijff ArenA. Zij zullen je direct verder helpen.

❗Tip voor mensen die met de auto reizen! Heb je lege stoelen over? Bied je rit dan aan in de Slinger Widget. Zo ontmoet je andere fans en geef je ze een gezellige rit naar de ArenA! Via onderstaande buttons kom je bij de kalenderitems van de Toppers waar je de Slinger Widget vindt. Via de Widget kan je een reis aanbieden of zoeken naar een reis.

❗Benieuwd waar je kan parkeren tijdens Toppers in Concert? Hier vind je alle mogelijkheden. Het is ook een mogelijkheid om te parkeren bij Amsterdam RAI en vervolgens metro 50 richting Gein te nemen. Deze rit duurt ongeveer 10 minuten.

❗Toch liever met het openbaar vervoer? Geen probleem. Plan je reis naar trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA of metrostation Strandvliet en je bent na enkele minuten lopen bij de Johan Cruijff ArenA. Er zullen extra metro's richting Centraal Station en Isolatorweg rijden zodat iedereen fijn thuis kan komen na de concerten. Plan je reis via onze bereikbaarheid pagina.

❗Houd rekening met het feit dat er werkzaamheden zijn van de NS. Check voor je vertrekt je reis nog een keertje via de Reisplanner van de NS om op de hoogte te zijn van de laatste details rondom je reis. Het zou jammer zijn als je de opening van het concert mist!

Zijn er nog tickets beschikbaar? 🎫

Jazeker! Via onderstaande button word je meegenomen naar de ticketshop van Ticketpoint. Je kan hier tickets kopen voor de concerten op vrijdag en zaterdag.

Café Johan en skybox arrangementen 🥂

Beleef een unieke avond tijdens de Toppers met luxe drankjes, een persoonlijke host en natuurlijk het állerbeste uitzicht. Onze arrangementen tijdens de Toppers gaan vanaf twee personen in het gezellige café Johan voor €299,- per persoon en vanaf 10 personen in een eigen skybox voor €350,- per persoon. Wees er snel bij! Dan mis je het feest niet. Uiteraard zitten concerttickets bij de arrangementen inbegrepen.

Interesse? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

3, 2, 1... zingen! 🎆

Nog een paar dagen en dan is het tijd! Onze paarse sokken zijn al uit de lades gehaald en we zijn bij de Johan Cruijff ArenA druk bezig met alle voorbereidingen voor de Toppers in Concert! We hopen jullie met deze informatie goed genoeg voorbereid te helpen.

Heb je toch nog vragen? Klik hier om naar de FAQ van Toppers in Concert te gaan.

The Johan Cruijff ArenA is always on the move

Also going on