Evenementen

De volledige line-up van Huis van Oranje 2022

De volledige line-up van Huis van Oranje 2022
Op vrijdag 9 december openen de deuren van de Johan Cruijff ArenA voor Huis van Oranje. De volledige line-up en het programma zijn bekend, dus we hebben alles voor je op een rijtje gezet!

Even terugspoelen: wat is Huis van Oranje? 🤷🏾

Weet je nog niet wat Huis van Oranje is? Dan kijken we even terug naar een stukje tekst uit een eerder geschreven blog...

"Stel je voor: je bent met 55.000 andere Oranjefans in de Johan Cruijff ArenA. Op grote schermen zie je het Nederlands elftal live spelen tijdens het Wereldkampioenschap en juich je samen met alle fans bij ieder doelpunt van Oranje. Voorafgaand aan de wedstrijd kom je al helemaal in de sfeer met de pre-show van topartiesten, blikken we samen vooruit op de wedstrijd en geniet je in de rust van een spectaculaire halftime-show.

Dat alles is Huis van Oranje! Ben jij er ook bij op 9 december om samen met alle bezoekers het Nederlands elftal te steunen en naar de overwinning juichen?"

Hopelijk geeft dit je een idee! Kijk voor een visuele indruk onderstaand filmpje van OnsOranje.

De hosts van de avond 🎤

Een goed begin is het halve werk, dus bij Huis van Oranje worden alle gasten vanaf begin tot eind welkom geheten door drie geweldige hosts: Jack van Gelder, Soufiane Touzani en Emma Heesters. Met de voetbalkennis van Jack, de gezelligheid van Soufiane en de muzikaliteit van Emma zal de Johan Cruijff ArenA in een de Oranjesfeer komen en is iedereen er helemaal klaar voor om het Nederlands elftal aan te moedigen!

De muzikale wonderen 🧑🏻‍🎤

Dagen zoals deze zijn niet compleet zonder muziek, dus ook daar is voor gezorgd bij Huis van Oranje. Voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de rust laten een grote selectie van topartiesten zien wat ze in huis hebben.

Emma Heesters
Naast haar rol als host, treedt zangeres Emma Heesters natuurlijk ook op! Louis van Gaal heeft er al het vertrouwen in, dat ze voor de tienduizenden bezoekers de microfoon kan pakken en het dak eraf gaat zingen in de Johan Cruijff ArenA.

Ronnie Flex
Hij is misschien wel de meest bekende rapper in Nederland, Ronnie Flex, dus ook hij mag niet missen in de selectie van Huis van Oranje. Het duurde toch wel even tot Ronnie ja zei tegen het aanbod om te komen optreden, hij werd pas overtuigd toen Virgil van Dijk hem persoonlijk vroeg te komen!

Typhoon
Ook Typhoon is erbij in Huis van Oranje. Hij werd eind september bij ‘Ons in Huis’ door DJ La Fuente aangekondigd als toevoeging aan de line-up van Huis van Oranje. Welk nummer hoop jij dat hij zal performen?

Flemming
Het afgelopen jaar is Flemming mega bekend geworden in Nederland: van musicalkind tot Nederlandse popzanger en nu op naar de Johan Cruijff ArenA tijdens Huis van Oranje! Matthijs de Ligt wist hem op de line-up te krijgen, en met een nummer als Amsterdam is dat ook zeker verdiend!

Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer heeft gezorgd voor een voetbalvolkslied wat iedereen tijdens de wedstrijden mee kan zingen. Tijdens een speciale uitzending van SBS6-programma I Want Your Song ging hij op zoek naar de nieuwe Viva Hollandia en dat is hem gelukt! Met het nummer Mijn Oranje Hart zal Mart Hoogkamer tijdens Huis van Oranje op het podium staan. Wij zijn de songtekst al aan het oefenen!

Diggy Dex
Rapper Koen Jansen, beter bekend als Diggy Dex, vult de line-up aan. Onderdeel van The Streamers en hij gaf eerder dit jaar in de ArenA al een voorproefje tijdens een wedstrijd van Oranje. Een perfecte toevoeging voor Huis van Oranje!

Willeke Alberti
Iedereen is bekend met Willeke Alberti en ze mag ook zeker niet missen in de Johan Cruijff ArenA! Iemand die ambassadeur is geweest voor het Nederlandse levenslied hoort helemaal thuis bij wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het Wereldkampioenschap. Trots dat ze erbij is!

Xander de Buisonjé
Zanger Xander de Buisonjé heeft al meerdere keren in de Johan Cruijff ArenA gestaan en keert nu terug tijdens Huis van Oranje! Het belooft een mooie avond te worden met hem op de line-up.

Rolf Sanchez
De laatst aangekondigde artiest voor Huis van Oranje was niemand minder dan Rolf Sanchez. De zanger, die in 2019 doorbrak met een nummer met Emma Heesters, kwam door een weddenschap op de line-up, en hij heeft er zin in!

DJ La Fuente
DJ La Fuente verzorgt vrijdag 9 december de halftime-show tijdens Nederland - Argentinië! Louis van Gaal maakte al vroeg bekend dat DJ La Fuente voor een show zal zorgen bij Huis van Oranje.

DJ-duo Lucas & Steve
Naast een optreden op de 25e, werd op dinsdag 29 november het podium in de rust bij Nederland - Qatar overgenomen door DJ-duo Lucas & Steve! Het duo heeft nummers uitgebracht met grote namen als Tiësto en Armin van Buuren. Het duo heeft daarbij speciaal voor het WK een anthem gemaakt waarmee iedereen meteen in de juiste stemming zal komen!

Alvast in de stemming komen? 🎶

We hebben voor jullie een afspeellijst gemaakt met de populairste nummers van alle artiesten die zullen komen. Zet de speakers maar aan!

Hoe laat begint wat? 🕓

De wedstrijd begint om 20:00, maar het feest begint al eerder! De KNVB heeft onderstaande visual gecreëerd zodat je in één oogopslag ziet hoe laat alles gaat beginnen.

Hv O 9 dec programma WEB 2

Zijn er nog tickets? 🎫

Jazeker! Via onderstaande button word je direct meegenomen naar de ticketpagina van de KNVB waar je tickets kan scoren voor beide dagen.

Je eigen Skybox huren 🥂

Het is mogelijk om Huis van Oranje te beleven vanuit een Skybox van de Johan Cruijff ArenA. Een eigen bar, eigen ruimte en geweldige stoelen zitten allemaal inbegrepen in de arrangementen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Praktische informatie over Huis van Oranje ℹ️

Ben je op zoek naar praktische informatie over Huis van Oranje? Alle wie, wat, waar en wanneer vragen zijn voor jullie beantwoordt in het Alles wat je kan verwachten van Huis van Oranje 2022 blog! Ook kan je informatie vinden via de kalenderitems via onderstaande buttons. Via deze pagina's kan je onder andere je reis plannen naar de Johan Cruijff ArenA.

Tip voor mensen die met de auto reizen! Heb je lege stoelen over? Bied je rit dan aan in de Slinger Widget. Zo ontmoet je andere Oranjefans en geef je ze een gezellige rit naar de ArenA! Je vindt de Slinger Widget bij elk kalenderitem.

Begin maar met aftellen! 🎉

De line-up is compleet, binnenkort begint de opbouw en onze Oranje-shirts liggen al klaar! We hopen jullie te zien bij Huis van Oranje!

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer