Evenementen

Typhoon sluit aan bij line-up Huis van Oranje

Typhoon sluit aan bij line-up Huis van Oranje
Gisteravond, tijdens de Nations League wedstrijd van Nederland - België, maakte DJ La Fuente in de rust bekend dat Typhoon aanwezig zal zijn bij Huis van Oranje in de Johan Cruijff ArenA.

DJ La Fuente kondigde tijdens de rust van de wedstrijd aan dat rapper Typhoon, die je kan kennen van zijn bekroonde album Lobi da Basi, het grote feest van Huis van Oranje zal bijwonen. De avond belooft door deze toevoeging aan de line-up een mooie avond te worden.

Typhoon bekeek de wedstrijd gisteravond thuis door een knieblessure, maar heeft nog steeds veel zin in een avond met tienduizenden Oranjefans. "Ik vind het een eer om toe te mogen treden tot de selectie van Huis van Oranje en kijk er naar uit om er samen met een groot aantal muzikale collega’s een groot spektakel van te maken. Samen zingen en vieren als warming-up voordat de mannen van Oranje het waar moeten gaan maken."

In de afgelopen weken werden Ronnie Flex, DJ La Fuente en Emma Heesters al aangekondigd voor de line-up. Jack van Gelder, Soufiane Touzani en Emma Heesters zullen de avond de hosts zijn.

Tickets voor Huis van Oranje

Ben je enthousiast geworden door dit nieuws? Wacht dan niet met het kopen van tickets! Ze zijn verkrijgbaar via de KNVB. We hopen jullie in november te zien!

KNVB Media LA FUENTE 25 sept kopie
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer