Evenementen

Ronnie Flex komt feesten tijdens Huis van Oranje

Ronnie Flex komt feesten tijdens Huis van Oranje
Er is een nieuwe naam aan de line-up van Huis van Oranje toegevoegd! Niemand minder dan Ronnie Flex komt op 25 en 29 november optreden in de Johan Cruijff ArenA.

Hij is misschien wel de bekendste naam in de Nederlandse hiphop-wereld. Ronnie Flex. Nadat Huis van Oranje al eerder Emma Heesters, Jack van Gelder en Soufiane Touzani aankondigde als hosts, is afgelopen donderdag Ronnie Flex aan de line-up toegevoegd van artiesten. Virgil van Dijk, verdediger in het Nederlands elftal, zorgde er persoonlijk voor dat de rapper er bij zou zijn.

Net als iedere Oranjefan heeft Ronnie Flex erg veel zin in het WK: “Ik denk dat de jongens het echt goed gaan doen dit WK. Hoe mooi is het dat wij dan in Huis van Oranje de grootste Oranje-fissa in Nederland gaan houden? Het WK is deze keer natuurlijk in het najaar, dus een extra mooi moment om elkaar op te zoeken."

Naast de geweldige hosts zit ook DJ La Fuente in het feestteam. Hij zal de halftime-show verzorgen. De komende weken worden nog meer artiestennamen bekend gemaakt.

Tickets voor Huis van Oranje

Ben je enthousiast geworden door dit nieuws? Wacht dan niet met het kopen van tickets! Ze zijn verkrijgbaar via de KNVB. We hopen jullie in november te zien!

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer