Evenementen

Eerste namen Huis van Oranje bekend

Eerste namen Huis van Oranje bekend
Over iets meer dan twee maanden is het tijd om de Johan Cruijff ArenA om te toveren in het Huis van Oranje. Vorige week maakte bondscoach Louis van Gaal dan ook bekend welke namen er gaan zorgen voor de halftime-show op 25 november en wie het feest zullen hosten.

In Huis van Oranje wordt er een echt feest gebouwd door artiesten uit heel het land, zowel vooraf aan de wedstrijden als in de rust, en zorgen de hosts voor een ultieme sfeer. Vorige week vertelde Louis van Gaal in een video wie dit jaar de hosts zullen zijn: Jack van Gelder, Soufiane Touzani en Emma Heesters. Met deze drie Oranjefans zal het feest goed beginnen.

Emma Heesters is daarbij niet alleen host, ze zal ook optreden. Toen ze Wij houden van Oranje liet horen aan tafel bij Louis van Gaal, liet ze zien dat ze hier de juiste vrouw voor is.

De halftime-show zal op 25 november vezorgd worden door DJ La Fuente. Vorige maand scoorde hij de hit I Want You en hij wist ook tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort een mooie avond te creëren. La Fuente liet weten hoeveel zin hij heeft in deze avond. "Sport draait, net als muziek, om entertainment en beleving, Huis van Oranje is daarin de ideale combinatie", vertelde La Fuente. "We gaan er een grote show van maken, kom maar op met dat Oranjefeest!”

Ook bondscoach Louis van Gaal heeft veel vertrouwen in de muzikale talenten. "Met artiesten als Emma en La Fuente zie ik het Huis van Oranje een groot succes worden", vertelt Louis van Gaal. “Emma kende ik al, want ik kijk naar muziekprogramma’s en luister naar haar. La Fuente maakte een geweldige indruk op me, wat een speciale persoonlijkheid is dat. Ik denk dat zij er echt een geweldig feest van kunnen maken. Ik weet zeker dat het team ook veel gaat meekrijgen van Huis van Oranje, waardoor we meer verbinding met onze fans krijgen. En die verbinding hebben we straks nodig. Daarom raad ik alle mensen in Nederland aan om naar het Huis van Oranje te komen. Mooi om zo met z’n allen Oranje te beleven.”

Tickets voor Huis van Oranje

Ben je enthousiast geworden door dit nieuws? Wacht dan niet met het kopen van tickets! Ze zijn verkrijgbaar via de KNVB. We hopen jullie in november te zien!

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer