Evenementen

Beyoncé komt deze zomer naar de Johan Cruijff ArenA

Beyoncé komt deze zomer naar de Johan Cruijff ArenA
Na het uitbrengen van haar album Renaissance in 2022, kondigt Beyoncé in 2023 een wereldtournee aan. Op zaterdag 17 en zondag 18 juni staat ze in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

In juli 2022 bracht Amerikaanse zangeres Beyoncé haar zevende album Renaissance uit, wat met lovende reacties werd ontvangen door zowel critici als de fans. Sindsdien wordt er door de zangeres gehint naar een tour voor het album. Deze zal in de zomer van 2023 plaatsvinden. Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 komt de Renaissance World Tour langs Amsterdam in de Johan Cruijff ArenA.

Tour data

De 2023-tour, geproduceerd door Parkwood Entertainment en gepromoot door Live Nation, gaat op 10 mei 2023 van start in de Friends Arena in Stockholm, met shows door heel Europa in o.a. Cardiff, Edinburgh, Sunderland, Parijs, Londen, Marseille, Amsterdam, Warschau en meer. Vervolgens reist de tour verder door naar Noord-Amerika met o.a. stops in Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles en Houston. Ga voor de volledige lijst met tour data naar beyonce.com/tour.

BeyGOOD

Beyoncé zal ik bij deze tour weer haar steentje bijdragen aan een betere wereld met BeyGOOD. Dit is een initiatief dat ze in 2013 oprichtte om mensen over de hele wereld te ondersteunen. Zo steunt het initiatief onder andere organisaties die gemarginaliseerde en achtergestelde gemeenschappen ondersteunen, mogelijkheden bieden voor stages en middelen bieden om ondernemerschap ondersteunen. Tijdens de Renaissance Tour zal BeyGOOD in meerdere steden Black Parade Route-lunches organiseren, waarbij eigenaren van kleinen bedrijven in het zonnetje worden gezet. In totaal worden er duizend kleinen bedrijven ondersteund met een gift van in totaal een miljoen dollar. Daarnaast ondersteunt BeyGOOD studenten. Tijdens de tour zullen er in tien steden aan hogescholen en universiteiten studiebeurzen worden uitgereikt. Elke school krijgt honderduizend dollar en selecteert zelf de studenten die van deze studiebeurs gebruik mogen maken.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer