Evenementen

The Weeknd neemt het podium van de Johan Cruijff ArenA

The Weeknd neemt het podium van de Johan Cruijff ArenA
Na een eerder geannuleerde tour, komt The Weeknd nu eindelijk naar Amsterdam. Op 24 juni 2023 staat de zanger in de Johan Cruijff ArenA met zijn After Hours Til Dawn wereldtour.

The Weeknd is een Canadese zanger met hits als Save Your Tears en Starboy. De zanger zou eind 2022 al door Europa touren, maar hij annuleerde dit eind 2021 omdat hij een nieuwe visie had. "Ik wil iets groters en specialers doen en dat vraagt om stadions", schreef hij in een Tweet. Deze nieuwe visie gaat nu in de zomer van 2023 realiteit worden met een reeks aan concerten! The Weeknd's laatste albums After Hours en Dawn FM staan centraal tijdens deze tour. Kaytranada en Mike Dean zijn de voorprogramma's.

De ticketverkoop voor de tour begint vrijdag 2 december om 12:00 via Ticketmaster.

Voor deze tour werkt de zanger, met Abel Tesfaye als volledige naam, werkt voor dit deel van de tour met het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties, waar hij ambassadeur van is. Voor elk verkocht ticket gaat €1 naar het XO Humanitarian Fund, een organisatie die geld inzamelt voor de wereldwijde hongercrisis.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer