Smart Stadium

Nieuw: vaste studio ArenA van Online Seminar

Nieuw: vaste studio ArenA van Online Seminar
Online Seminar, de webinar producent voor de zakelijke markt, en de ArenA hebben samen een nieuwe, vaste studio gerealiseerd in skybox 300. De studio biedt prachtig uitzicht op het ArenA-veld en is volledig uitgerust met vaste camera's, een regieruimte en alle faciliteiten om een hoogwaardige interactieve uitzending te kunnen maken. De studio is aangesloten op het Online Seminar-platform, dat de interactie van de kijkers voor, tijdens en na de uitzendingen verzorgt. Dit maakt deze state of the art studio uitermate geschikt voor bijvoorbeeld talkshows, productpresentaties, aandeelhouders- vergaderingen, webinars, online workshops en voor de hybride cross-over tussen fysieke en online events.

De afgelopen maanden stond in de ArenA al in een andere ruimte een studio van Online Seminar waarvandaan ruim 50 uitzendingen werden gerealiseerd. De nieuwe, verbeterde studio is van alle (technische) gemakken voorzien.

The Johan Cruijff ArenA is always on the move

Also going on

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een virtuele of hybride evenement in Studio ArenA? Neem dan contact met ons op via sales@johancruijffarena.nl

Onze eventspecialisten kennen de Johan Cruijff ArenA als geen ander. Ze beantwoorden graag je vragen en denken mee over de verrassende mogelijkheden voor jouw event.