Johan Cruijff ArenA

Grasmeester zoekt assistent tijdens Nederland - België

Grasmeester zoekt assistent tijdens Nederland - België
Op 25 september speelt het Nederlands Elftal haar laatste wedstrijd op Nederlandse bodem voorafgaand aan het WK. Voor deze wedstrijd in de UEFA Nations League tegen België zoekt grasmeester Roy een assistent om het veld perfect voor te bereiden en onderhouden, zodat de sterren van Oranje kunnen schitteren. En iedereen in Nederland kan solliciteren om deze unieke plek aan én op het veld te winnen.
Beeld 3 min

In samenwerking met de KNVB en Heineken zoekt de Johan Cruijff ArenA naar een geschikte Assistent Grasmeester. Dat is niet zomaar een klusje, want het Amsterdamse veld behoort tot de technologisch meest innovatieve grasmatten ter wereld. Voor deze werkzaamheden ben je de hele middag en avond in het stadion te vinden. Zelfs wanneer de spelers op het veld staan, ben jij in de buurt. Normaal mag je alleen maar kijken naar de verrichtingen van de spelers op het veld, nu ben je medeverantwoordelijk voor de staat ervan en sta jij tijdens de rust op het heilige gras in het stadion vol Oranjefans.

Wat doe jij als Assistent Grasmeester?
Om 14.30u word je verwacht in de Johan Cruijff ArenA. Onder het genot van een kopje koffie bespreekt het grasteam de dag. Dan mogen de handen uit de mouwen om de penaltystippen te krijten en de corners krijten en bijbehorende vlaggen te plaatsen, de doelen uit te klappen, kleding voor de vrijwilligers klaarleggen en andere wedstrijdvoorbereidingen. Na een maaltijd met het team wordt het veld gesproeid en worden de doelen op het veld gezet en na de warming-up en tijdens de rust ga je het veld op om met speciaal materiaal schades te herstellen. Als de wedstrijd is afgelopen beoordeel je het veld, herstel je schades en plaats je de graslampen en ventilatoren. Met een hapje en drankje sluit je de dag af als Assistent Grasmeester en ontvang je nog een speciaal cadeau voor je hulp.

Hoe maak je kans?

Ga naar johancruijffarena.nl/assistent-grasmeester en schrijf je in!

The Johan Cruijff ArenA is always on the move

Also going on