Events

Alles wat je kan verwachten van Huis van Oranje 2022

Alles wat je kan verwachten van Huis van Oranje 2022
Het WK in Qatar komt steeds dichterbij, en de wedstrijden van het Nederlands elftal op 25 en 29 november dus ook! Op deze data organiseert de KNVB mooie avonden in de Johan Cruijff ArenA.

First things first: wat is Huis van Oranje?

Stel je voor: je bent met 55.000 andere Oranjefans in de Johan Cruijff ArenA. Op grote schermen zie je het Nederlands elftal live spelen tijdens het Wereldkampioenschap en hoor je iedereen om je heen juichen bij elk doelpunt tegen Ecuador en Qatar. Voor en tijdens de show zijn er optredens van grote Nederlandse artiesten. Dat alles is Huis van Oranje! Twee geweldige avonden op 25 en 29 november in de Johan Cruijff ArenA waarbij alle bezoekers het Nederlands elftal steunen en naar de overwinning juichen. Daar wil je toch bij zijn?

De line-up

De avonden worden gehost door niemand minder dan Emma Heesters. Ze zal ervoor zorgen dat iedereen een gezellige avond heeft en klaar is voor de wedstrijden.

In de tweeëneenhalf uur voor de wedstrijden beginnen zal het podium bezet worden met muzikale talenten. Er is een warming-up met dj's, die gevolgd wordt door optredens van onder andere Flemming, Emma Heesters, Ronnie Flex en Typhoon. De halftime-show tijdens de rust wordt verzorgd door DJ La Fuente, die tijdens de wedstrijd van Nederland - België afgelopen 25 september al een voorproefje gaf. En dit is het beste nieuws: er worden in de komende weken nog meer namen toegevoegd aan deze line-up!

Wie, wat, waar en wanneer?

 • Wie mag er naar Huis van Oranje?
  Iedereen die een ticket koopt via de KNVB!
 • Wat is er te doen?
  Dansen, zingen, juichen en live naar het Nederlands elftal kijken wanneer ze spelen tijdens het WK Qatar!
 • Wat moet ik aan?
  We geven elkaar geen rare blikken tijdens dit event, dus iedereen mag zich kleden zoals die dat wil! Oranje kleding wordt wel aangeraden ;)
 • Waar is Huis van Oranje?
  In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam!
 • Waar kan ik tickets halen?
  Als je op deze link klikt wordt je meegenomen naar de ticketshop van de KNVB.
 • Wanneer begint het feest?
  De wedstrijden beginnen om 17:00 uur op 25 november en 16:00 uur op 29 november. De deuren gaan 2,5 uur voor de wedstrijden beginnen open. Via onderstaande buttons kan je voor beide avonden alle laatste informatie vinden over hoe laat je naar binnen mag en hoe je bij de Johan Cruijff ArenA komt.
The Johan Cruijff ArenA is always on the move

Also going on