Blog

Allemaal in de ArenA: november

Allemaal in de ArenA: november
Het is november! Deze elfde maand van 2022 is weer een maand vol met bijzondere gebeurtenissen. We hebben daarom bij de Johan Cruijff ArenA elke maand een blog met een overzicht van alle grote events die zullen plaatsvinden, zodat we met z’n allen kunnen uitkijken naar wat er ons te wachten staat. En misschien zit er nog iets tussen waar je bij wilt zijn! Dus bij deze, dit is er deze maand allemaal in de ArenA!

Zondag 6 november: Ajax – PSV

November begon voor de Johan Cruijff ArenA met een wedstrijd van Ajax tegen PSV op zondag 6 november. De twee clubs hebben in het verleden al honderden wedstrijden tegen elkaar gespeeld en Ajax heeft, tot nu toe, bijna even veel wedstrijden verloren als gewonnen van de club uit Eindhoven. De wedstrijd van 6 november werd er een die Ajax verloor.

Woensdag 9 november: Ajax – Vitesse

De tweede wedstrijd van de maand, en ook de laatste wedstrijd voor de winterstop, is een wedstrijd van Ajax tegen Vitesse op woensdag 9 november om 20:00 uur. Deze twee ploegen hebben al vaak tegenover elkaar gestaan, en Ajax won vaker dan dat het verloor. Deze wedstrijd wordt dus uiteraard weer een wedstrijd die Ajax wint in de vertrouwde Johan Cruijff ArenA. Zien we jou op de tribune?

Even opletten!

Deze wedstrijd stond eerst gepland op zaterdag 29 oktober. Zorg dat je je route naar en van het stadion op tijd checkt.

Vrijdag 18 november & zaterdag 19 november: De Toppers in Concert

Op 18 en 19 november is het weer zo ver: de Toppers komen naar de Johan Cruijff ArenA voor twee avonden feest! Het thema dit jaar is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’, dus haal je vintage kleren maar uit de kast! Daarbij wordt er, naast de overduidelijke dress code, aangeraden om de kleur paars te dragen. Gerard, Jan, Rene en Jeroen hebben al erg veel zin in de avonden en nemen onder andere Donnie en Emma Heesters mee. We hopen je te zien tijdens dit weekend!

De avonden van de Toppers kan je ook beleven vanuit een Skybox of Café Johan. Een lekker diner, mooie tickets en een eigen bar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Wil je nog tickets halen? Onderstaande button neemt je mee naar Ticketpoint.nl, het officiële verkooppunt.

Vrijdag 25 november & dinsdag 29 november: Huis van Oranje

Na de mooie avonden van de Toppers is het op vrijdag 25 en dinsdag 29 november tijd voor Huis van Oranje. De Johan Cruijff ArenA zal worden omgetoverd in een locatie waar bekenden als Jack van Gelder, Soufiane Touzani, Ronnie Flex en DJ La Fuente zorgen voor een geweldige avond terwijl je met zo’n 55.000 mensen het WK in Qatar live op grote schermen bekijkt. Er zijn nog tickets beschikbaar! Wie neem jij mee naar dit bijzondere event?

Benieuwd wie er nog meer op de line-up staat voor Huis van Oranje en hoe laat je welkom bent in het stadion? Morgen delen we een volledig overzicht!

Nog tickets vinden?

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijden van Ajax? Hou dan de Resale van Ajax in de gaten! Hier komen in de weken voor elke wedstrijd tickets beschikbaar van seizoenkaarthouders die niet meer naar de wedstrijden kunnen komen. Zo maken ze andere mensen weer blij! Klik hier voor meer informatie.

Samenrijden: gezellig en duurzaam

In de auto naar de ArenA rijden voor een wedstrijd of event kan altijd gezelliger, dus hoe leuk is het om andere mensen onderweg op te halen en mee te laten rijden? Zo leer je nieuwe fans kennen, wordt de CO²-uitstoot van alle bezoekers minder én zorgen we ervoor dat iedereen bij de ArenA kan komen, ook wanneer er bijvoorbeeld geen treinen rijden. Mocht je iemand een Slinger willen geven of ben je opzoek naar een Slinger, ga dan naar de webpagina van de wedstrijd of het event en open de Slinger Widget! Een overzicht van alle ritten vind je ook op onze samenrijden pagina.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer