Blog

Allemaal in de ArenA: december

Allemaal in de ArenA: december
December staat bij de Johan Cruijff ArenA in het teken van Huis van Oranje en de cadeaumaand. In dit blog kijken we naar wat er ons de laatste weken van 2022 nog te wachten staat en geven we je tips voor leuke cadeautjes!

🦁 Huis van Oranje – 9 december 2022

We eindigen 2022 met een van de meest gezellige events waar we naartoe kunnen gaan: Huis van Oranje! Op vrijdag 9 december om 20:00 kan je Nederland-Argentinië komen kijken in de grootste kroeg van Nederland. Megaschermen die het WK livestreamen, optredens van topartiesten vanaf 18:00 en gezelligheid met duizenden andere Oranjefans! Daar wil je toch bij zijn? Haal je tickets via onderstaande button!

Eerdere edities

Ben je benieuwd hoe de eerste twee edities van Huis van Oranje in de Johan Cruijff ArenA waren? Kijk hieronder de aftermovie van Huis van Oranje tijdens Nederland - Qatar.

De line-up

Bij Huis van Oranje komen de meest geweldige artiesten langs en het commentaar wordt verzorgd door Jack van Gelder, Evert ten Napel en Bas Nijhuis. Bij deze editie zullen onder andere Rolf Sanchez, Ronnie Flex en Mart Hoogkamer op het podium staan voor de wedstrijd begint. Benieuwd wie je nog meer kan verwachten? Lees dan ons blog met de volledige line-up van Huis van Oranje!

Bekend worden met de muziek

Alvast in de stemming komen? Maak je klaar voor vrijdagavond met de Huis van Oranje 2022 Spotify-afspeellijst! Zo heeft dj-duo Lucas & Steve een geweldig anthem uitgebracht voor het WK en zal Mart Hoogkamer Mijn Oranje Hart gaan zingen!

Op de hoogte blijven

Mocht het Nederlands elftal verder komen tijdens het WK, dan zijn er mogelijk extra edities van Huis van Oranje! Houdt onze socials in de gaten voor al het nieuws rondom Huis van Oranje en meer.

🎁 Cadeaus om mee te scoren

Nog op zoek naar mooie cadeaus voor de feestdagen? Geen paniek! We hebben bij de Johan Cruijff ArenA onze eigen cadeauwebshop ingericht speciaal voor de cadeaumaand. Hier kan je de mooiste cadeaus vinden waarmee je kan terugblikken op je herinneringen aan het stadion! Welke herinnering geef jij cadeau?

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer