Op woensdag 5 juni 2024 komt de legendarische rockband AC/DC terug naar de ArenA tijdens de 'POWER UP' tour. ‘POWER UP’, genoemd naar hun nieuwste studioalbum die nummer 1 bereikte in 21 landen, wordt de eerste tournee van de band in Europa in acht jaar. De band zal optreden in enkele van de grootste stadions in Europa, waaronder de Johan Cruijff ArenA. Support act voor de show is The Pretty Reckless.

Tickets

Tickets voor AC/DC - POWER UP Tour in de Johan Cruijff ArenA zijn nu te koop via de website van Ticketmaster. Alle informatie over de ticketverkoop vind je op de website van Mojo.

Belangrijkste concertinfo

 In ons blog vind je alle belangrijke info op een rijtje.

Merchandise live

Koop de tofste merchandise items van AC/DC via de Johan Cruijff ArenA merchandise webshop.

Samenrijden naar AC/DC?

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom AC/DC 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere fans of kies een rit uit om mee te rijden. Samenrijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Druk snel op onderstaande knop.

Wie zijn AC/DC?

AC/DC speelde hun allereerste show op 31 december 1973 in de Checkers Nightclub in Sydney, Australië. Ze zijn een van de meest invloedrijke rockbands uit de geschiedenis, met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. De LP ‘Back In Black’ van de band is het ‘bestverkochte album van welke band dan ook ooit’ en het ‘derde bestverkochte album van welke artiest dan ook’ met een wereldwijde verkoop van 50 miljoen exemplaren en dat aantal blijft stijgen. AC/DC werd in 2003 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame® en in de Music Victoria Awards Hall of Fame in hun geboorteland Australië. De band blijft stadions op meerdere continenten uitverkopen, verkoopt jaarlijks miljoenen albums en genereert miljardenstreams.

Ter ere van hun 50-jarige heerschappij als 's werelds grootste rock-'n-rollband, AC/DC – Angus Young op leadgitaar, zanger Brian Johnson, ritmegitarist Stevie Young, drummer Matt Laug en een nieuwe bassist om de fakkel voor Cliff Williams te dragen, is terug om te spelen voor hun legioen toegewijde fans, dat elk jaar groeit.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA