Blog

Alles over het concert van AC/DC

Alles over het concert van AC/DC
De POWER UP Tour van AC/DC staat in het teken van hun laatste studioalbum POWER UP, die uitkwam in 2020 tijdens de pandemie. Nu is de legendarische hardrockband op tour en spelen ze nummers van het album, samen met een aantal van hun grootste hits op 5 juni in de Johan Cruijff ArenA. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Pretty Reckless.

Bereikbaarheid

De ArenA is zowel met de auto, het openbaar vervoer, lopend als met de fiets uitstekend bereikbaar. Lees alles over hoe je het makkelijkst bij de ArenA kan komen, waar je kan parkeren en je het best je fiets kan stallen via deze pagina. 

Let op: het evenemententarief voor parkeren in het ArenA gebied geldt vanaf 4 uur voor de officiële starttijd van het evenement tot 2 uur na het evenement. Meer informatie over parkeren tijdens evenementen in de Johan Cruijff ArenA vind je op de website van Gemeente Amsterdam.

Merchandise

De merchandise van AC/DC kan je, naast reguliere verkoop in het stadion tijdens de concerten, ook vooruit bestellen en ophalen bij de Johan Cruijff ArenA op het ArenAPark. De webshop is te vinden via onderstaande button.

Dineren

Zin in een snelle binnenkomst én een heerlijk diner? Kom voorafgaand aan jouw concertbezoek bij ons dineren in één van onze restaurants. Je waant je als eerste in de wereld van jouw favoriete artiest met een heerlijk driegangendiner.

Boek je tafel via onderstaande button!

Gooi het in de juiste bak!

Ook deze zomer richten we ons weer op het juist recyclen van jouw afval. Het is heel makkelijk: gooi je plastic beker in de groene bekerbak, en al je andere afval in de grijze restbak. Dan doen wij de rest!

Website

Veelgestelde vragen

 • Wanneer begint en eindigt het concert?
  De deuren van het stadion openen om 17.00 uur. Het voorprogramma start om 19:00 uur en wordt verzorgd door The Pretty Reckless. Het optreden van AC/DC begint om 20.30 uur. Het verwachte einde is 23.00 uur.
 • Vanaf wanneer mag ik in de rij staan voor dit concert?
  In verband met veiligheidsredenen is het pas vanaf 12.00 op de dag van het concert zelf toegestaan om in de rij te staan. Mensen die eerder in het gebied zijn kunnen worden weggestuurd door handhaving en een boete riskeren.
 • Waar kan ik naar binnen?
  De juiste ingang voor jouw ticket staat vermeldt op je ticket. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan.
 • Wat mag ik wel en niet meenemen?
  Vanuit ons tassenbeleid zijn tassen groter dan A4-formaat niet toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. We raden je aan om kleine schoudertasjes, totebags of fanny packs te dragen. Het meenemen van (plastic) flesjes is niet toegestaan. Voor de volledige lijst van items die niet het stadion in mogen, verwijzen we je naar een artikel van Mojo, de organisator van de concerten.
 • Waar zijn de lockers te vinden?
  Er zijn voor deze concerten geen lockers in de Johan Cruijff ArenA. Toch behoefte aan een kluisje omdat je een grote tas of koffer kwijt moet? Maak dan gebruik van de Lockerpoints in de buurt van de Johan Cruijff ArenA.
 • Is het toegestaan om te roken?
  Geen enkele vorm van roken of vapen is toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. Het is daarnaast niet mogelijk om naar buiten en binnen te gaan enkel om te roken. Jouw ticket is maar één keer geldig, wanneer je de Johan Cruijff ArenA dus verlaat, kan je om geen enkele reden meer naar binnen.
 • Is er een Kiss & Ride?
  Er is geen speciale Kiss & Ride locatie. Voor het brengen en halen kun je, gebruik maken van de verschillende parkeergarages in het gebied en het Meeting Point op het Arenapark. 

Ready to rock & roll

We hopen jullie met deze informatie te hebben voorbereid op jouw concertbeleving in de ArenA. Heb je toch nog hulp nodig? Stuur ons je vraag via Instagram of Facebook.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer