Op woensdag 10 en donderdag 11 juli 2024 keert P!NK terug naar de Johan Cruijff ArenA! Deze keer staat ze op het podium met de Summer Carnival 2024 Tour.

Tickets

De kaartverkoop voor P!NK: Summer Carnival 2024 in de Johan Cruijff ArenA is gestart. Meer informatie over tickets vind je op de website van Mojo.

Belangrijke concertinfo

Wil jij helemaal voorbereid naar het concert van P!NK gaan? Lees dan onze blog waar we alle belangrijke informatie op een rijtje hebben gezet.

P!NK Merchandise

Get the party started met je nieuwe merchandise! Bestel nu de tofste merchandise items van P!NK via onze webshop.

Samenrijden naar de ArenA

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom de concerten van P!NK 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere fans of kies een rit uit om mee te rijden. Samenrijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Druk snel op onderstaande knop.

Summer Carnival Tour 2024

Met haar recordbrekende Summer Carnival Tour tourde P!NK al door Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland waarna ze nu Europa en het Verenigd Koninkrijk aandoet.

Op het podium in de ArenA vergezellen The Script, GAYLE en DJ en producer KidCutUp P!NK tijdens de concerten in 2024. De Ierse band The Script maakte ook deel van de tour in 2023. GAYLE is een 19-jarige songwriter die in 2021 doorbrak in de spotlights met haar hit 'abcdefu'. Het dubbel-platina anthem bezorgde haar al vele nominaties en awards. DJ en producer KidCutUp heeft al vaker wereldwijde tours gespeeld. Van wereldberoemde clubs tot zomerfestivals. Hij was tijdens P!NK haar Beautiful Trauma World Tour ook al onderdeel van de show.

Wie is P!NK?

"P!NK" is de artiestennaam van Alecia Beth Moore. Ze is een veelzijdige artiest, bekend om haar krachtige zangstem, energieke podiumoptredens en opvallende persoonlijkheid. P!NK heeft een succesvolle carrière in de muziekindustrie en heeft ook ervaring als actrice.

Enkele van haar populaire nummers zijn "Get the Party Started," "Just Like a Pill," "So What," "Raise Your Glass," en "Try." Ze heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder Grammy Awards, MTV Video Music Awards en Billboard Music Awards, en wordt geprezen voor haar bijdragen aan de pop- en rockmuziek.

Wat haar onderscheidt, is niet alleen haar muzikale talent, maar ook haar openhartige en compromisloze houding. P!NK staat bekend om het aansnijden van persoonlijke en maatschappelijke kwesties in haar teksten en heeft een grote fanbase over de hele wereld vergaard. De laatste keer dat P!NK optrad in de Johan Cruijff ArenA was in 2019. Nu is ze terug om er opnieuw een spectaculaire show van te maken!

Kom je binnenkort naar de Johan Cruijff ArenA en heb je een vraag over jouw bezoek? Hieronder staan de veelgestelde vragen met antwoorden over een bezoek aan het stadion.

In het stadion

De snelste reis plan je met onze Mobility Portal. Vul je vertrekadres en aankomstdatum en -tijd in en krijg meteen de beste reis naar het stadion te zien.

Wedstrijden
Met Wizzy Maps zie je snel wat de beste parkeerplaats is en waar je de ingang naar jouw plek kunt vinden. Je weg vinden naar het stadion was nog nooit zo makkelijk!

Concerten
Via Wizzy Maps vind je de locatie van jouw ingang. De ingang op jouw ticket is de juiste ingang waar je gebruik van kan maken. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan.

Om je makkelijk door het stadion te bewegen, kun je gebruikmaken van verschillende roltrappen. Afhankelijk van jouw ingang gaan deze tot de eerste of tweede ring. De roltrappen bevinden zich bij de verschillende ingangen: hoofdingang E en ingangen A, C, G, J en M.

Voor alle informatie over de toegankelijkheid van het stadion willen we je naar onze toegankelijkheidspagina verwijzen.

Je kunt de verschillende vakken bekijken via de plattegrond. Klik in de kalender op een evenement. De stoelnummers zijn niet zichtbaar op onze website.

Het aanbod aan eten en drinken verschilt per vak. Wil jij weten wat er in jouw vak beschikbaar is? Ga dan naar onze kalender, selecteer jouw event en vaknummer en check het aanbod in jouw vak.

In het stadion zijn geen kluisjes aanwezig. Wel kun je al je spullen tegen betaling kwijt bij Lockerpoint.

Voor meer info ga naar de site van Lockerpoint.

Tickets

Wij werken met e-tickets en mobile only tickets. Mobile only tickets kunnen alleen gescand worden vanaf een telefoon, deze tickets kun je downloaden uit de app en zijn niet te printen. E-tickets kunnen zowel vanaf een telefoon gescand worden als vanaf een geprinte versie.

We raden je aan om, indien geen mobile only ticket, ook een geprinte versie van je ticket mee te nemen, mocht je telefoon uitvallen.

Huisregels en beleid

Gevonden en ingenomen voorwerpen die niet zijn opgehaald, worden na afloop van het evenement afgegeven aan de hospitality-balie bij hoofdingang E. Binnen 36 uur zetten wij gevonden voorwerpen op de website van iLost.

Het is voor bezoekers niet toegestaan eten en drinken mee het stadion in te nemen. In het stadion zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. Ingenomen (en onaangebroken) eten en drinken geven we aan het voedselbankproject in Amsterdam Zuidoost.

Camera’s zijn toegestaan wanneer het beeldmateriaal niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt en andere bezoekers er geen last van hebben. Het gebruik van een selfiestick in het stadion is niet toegestaan.

Tijdens een event wordt er alcohol geschonken. Let op: er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.

De Johan Cruijff ArenA is een rookvrij stadion. In het hele stadion geldt dan ook een rookverbod.

Tassen van A4 formaat (30 cm x 21 cm x 10 cm) of kleiner mogen na controle het stadion in worden meegenomen. Grotere tassen, koffers of goederen zijn niet toegestaan. Bij de ingangen kunnen tassen niet in bewaring worden genomen. Tassen die groter zijn dan het A4 formaat worden geweigerd bij de ingang.

Mocht je tassen of koffers willen wegzetten in een kluisje, kan dit bij de lockers van Lockerpoint. Er zijn twee Lockerpoint-punten. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de Lockerpoints.

In het stadion kun je alleen met PIN (ook contactloos), Mastercard, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay betalen. Wij nemen dus geen contant geld aan.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden tussen de veelgestelde vragen of op een van de andere pagina’s? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag met jouw vragen over een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA!

Neem contact met ons op
De Johan Cruijff ArenA heeft alles in huis om onze bezoekers een topdag te bezorgen. Lees hier alle praktische informatie zodat jouw bezoek vlekkeloos kan verlopen.
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA