Blog

Alles over het concert van P!NK

Alles over het concert van P!NK
Op 10 en 11 juli treedt P!NK op in de Johan Cruijff ArenA tijdens haar Summer Carnival Tour. Het is de tweede tour van de Amerikaanse superster in de ArenA en het belooft een spectaculaire show te worden. Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens jouw concertbezoek? Lees deze blog zodat je optimaal kunt genieten!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

In de buurt van de Johan Cruijff ArenA bevinden zich twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand van het stadion. 

Kijk op de NS-website voor eventuele werkzaamheden op jouw traject. Plan je reis vooraf met de NS-reisplanner op de website van de NS of in de NS-app. Check ook vlak voor vertrek de reisplanner voor eventuele last-minute wijzigingen of oponthoud.  Ook met stads- en streekbussen is de Johan Cruijff ArenA te bereiken. Jouw route kun je plannen met de 9292 OV-planner.

Fiets/motor

Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA is het mogelijk om fietsen te stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice-stalling, toegankelijk vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. Tijdens evenementen is het mogelijk hier de fiets of scooter tegen een gereduceerd tarief van €2,- te stallen. Motoren worden geadviseerd te parkeren op het trottoir nabij P6.

Auto

Indien je met de auto reist, adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je gebruikmaken van het P+R netwerk in Amsterdam (Amsterdam RAI, Olympisch Stadion, P&R Noord).

Plan je autorit of deel een lege plek in je auto via deze pagina.

Merchandise

Get the party started met je nieuwe merchandise! Bestel de leukste merchandise items van P!NK nu via onze webshop.

Gooi het in de juiste bak!

Ook deze zomer richten we ons weer op het juist recyclen van jouw afval. Het is heel makkelijk: gooi je plastic beker in de groene bekerbak, en al je andere afval in de grijze restbak. Dan doen wij de rest!

Website

Veelgestelde vragen

 • Wanneer begint en eindigt het concert? De deuren van de Johan Cruijff ArenA openen om 17:00 uur. Daarna starten de voorprogramma's: KidCutUp om 18:00 uur, Gayle om 18:45 uur en The Script om 19:30 uur. P!NK start haar show om 20:55 uur en de verwachtte eindtijd is 23:00 uur.

  Let op: dit tijdschema is onder voorbehoud. Hou daarnaast rekening met grote drukte na afloop van het concert.

 • Is het dak open of dicht?
  Het dak is tijdens de concerten van P!NK dicht.
 • Waar kan ik naar binnen?
  De juiste ingang voor jouw ticket staat vermeldt op je ticket. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan.
 • Mag ik eten en/of drinken mee naar binnen nemen?
  Er wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht in de Johan Cruijff ArenA. Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Bij de ingangen van het stadion zal al het eten en drinken in de beschikbare afvalbakken gedeponeerd moeten worden. Bezoekers die om medische redenen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld insulinespuiten, kunnen een medische verklaring en/of medicijnpaspoort sturen naar info@johancruijffarena.nl.
 • Mag ik een tas mee naar binnen nemen?
  Het is niet toegestaan om (hand)tassen, bagage of rugzakken groter dan het A4-formaat (21 x 30 cm) en dikker dan 10 centimeter mee het stadion in te nemen.
 • Mag ik een powerbank mee naar binnen nemen?
  Compacte powerbanks, kleiner dan een mobiele telefoon, zijn toegestaan in het stadion.
 • Waar bevindt de EHBO zich?
  Op meerdere locaties in het stadion zijn EHBO-posten aanwezig en lopen mobiele teams over het veld en op de ringen. De EHBO-ruimtes staan met borden aangegeven. In geval van een hulpvraag kunnen stewards assisteren bij het vinden van de EHBO-posten of mobiele teams. 
 • Zijn er lockers?
  Er zijn voor deze concerten geen lockers beschikbaar in de Johan Cruijff ArenA.
 • Is er een Kiss & Ride?
  Er zijn verschillende Kiss & Ride locaties bij parkeergarages P4, P5, P1, P6 en P10.

Are you ready to get the party started?

We hopen je met deze informatie te hebben voorbereid op jouw concertbeleving in de ArenA. Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan op de website van Mojo.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer