Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 staat Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA met The Eras Tour.

Tickets

Tickets voor Taylor Swift - The Eras Tour in de Johan Cruijff ArenA zijn uitverkocht. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Greenhouse Talent.

Belangrijke concertinfo

Wil jij optimaal genieten van Taylor Swift’s concerten in de ArenA? In onze blog hebben we alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

Dineren bij Taylor Swift

Geniet jij deze zomer van Taylor Swift: The Eras Tour? Dan kun je vooraf in de Johan Cruijff ArenA terecht voor een heerlijk diner voor maar €49.50 per persoon (excl. drankjes). Je hoeft niet in de rij te staan, hebt als eerste toegang tot het stadion en wordt na het diner via de juiste weg naar jouw plek begeleid.

Proef als eerste de sfeer in het stadion en reserveer jouw tafel via onderstaande button.

Merchandise

Wil jij als eerste de merchandise van Taylor Swift bestellen? Schrijf je in via onze webshop en we houden je op de hoogte wanneer de items live gaan.

Samenrijden naar de ArenA

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom de concerten van Taylor Swift 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere fans of kies een rit uit om mee te rijden. Samenrijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Druk snel op onderstaande knop.

Wie is Taylor Swift?

Taylor Swift is één van de meest invloedrijke en succesvolle artiesten van deze tijd. Met haar grootse optredens, onvergetelijke albums en betoverende podiumaanwezigheid veroverde ze de harten van miljoenen fans wereldwijd. In 2024 staat ze voor het eerst in de Johan Cruijff ArenA met The Eras Tour - een tour waarin al haar albums en verschillende tijdperken voorbij komen. Van Red (Taylor's Version) tot Lover, en van Midnights tot Speak Now (Taylor's Version), het wordt een magische muzikale ervaring voor alle fans met verbluffende visuals, meeslepende podiumproductie en een uitgebreide setlist.

Kom je binnenkort naar de Johan Cruijff ArenA en heb je een vraag over jouw bezoek? Hieronder staan de veelgestelde vragen met antwoorden over een bezoek aan het stadion.

In het stadion

De snelste reis plan je met onze Mobility Portal. Vul je vertrekadres en aankomstdatum en -tijd in en krijg meteen de beste reis naar het stadion te zien.

Wedstrijden
Met Wizzy Maps zie je snel wat de beste parkeerplaats is en waar je de ingang naar jouw plek kunt vinden. Je weg vinden naar het stadion was nog nooit zo makkelijk!

Concerten
Via Wizzy Maps vind je de locatie van jouw ingang. De ingang op jouw ticket is de juiste ingang waar je gebruik van kan maken. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan.

Om je makkelijk door het stadion te bewegen, kun je gebruikmaken van verschillende roltrappen. Afhankelijk van jouw ingang gaan deze tot de eerste of tweede ring. De roltrappen bevinden zich bij de verschillende ingangen: hoofdingang E en ingangen A, C, G, J en M.

Voor alle informatie over de toegankelijkheid van het stadion willen we je naar onze toegankelijkheidspagina verwijzen.

Je kunt de verschillende vakken bekijken via de plattegrond. Klik in de kalender op een evenement. De stoelnummers zijn niet zichtbaar op onze website.

Het aanbod aan eten en drinken verschilt per vak. Wil jij weten wat er in jouw vak beschikbaar is? Ga dan naar onze kalender, selecteer jouw event en vaknummer en check het aanbod in jouw vak.

In het stadion zijn geen kluisjes aanwezig. Wel kun je al je spullen tegen betaling kwijt bij Lockerpoint.

Voor meer info ga naar de site van Lockerpoint.

Tickets

Wij werken met e-tickets en mobile only tickets. Mobile only tickets kunnen alleen gescand worden vanaf een telefoon, deze tickets kun je downloaden uit de app en zijn niet te printen. E-tickets kunnen zowel vanaf een telefoon gescand worden als vanaf een geprinte versie.

We raden je aan om, indien geen mobile only ticket, ook een geprinte versie van je ticket mee te nemen, mocht je telefoon uitvallen.

Huisregels en beleid

Gevonden en ingenomen voorwerpen die niet zijn opgehaald, worden na afloop van het evenement afgegeven aan de hospitality-balie bij hoofdingang E. Binnen 36 uur zetten wij gevonden voorwerpen op de website van iLost.

Het is voor bezoekers niet toegestaan eten en drinken mee het stadion in te nemen. In het stadion zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. Ingenomen (en onaangebroken) eten en drinken geven we aan het voedselbankproject in Amsterdam Zuidoost.

Camera’s zijn toegestaan wanneer het beeldmateriaal niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt en andere bezoekers er geen last van hebben. Het gebruik van een selfiestick in het stadion is niet toegestaan.

Tijdens een event wordt er alcohol geschonken. Let op: er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.

De Johan Cruijff ArenA is een rookvrij stadion. In het hele stadion geldt dan ook een rookverbod.

Tassen van A4 formaat (30 cm x 21 cm x 10 cm) of kleiner mogen na controle het stadion in worden meegenomen. Grotere tassen, koffers of goederen zijn niet toegestaan. Bij de ingangen kunnen tassen niet in bewaring worden genomen. Tassen die groter zijn dan het A4 formaat worden geweigerd bij de ingang.

Mocht je tassen of koffers willen wegzetten in een kluisje, kan dit bij de lockers van Lockerpoint. Er zijn twee Lockerpoint-punten. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de Lockerpoints.

In het stadion kun je alleen met PIN (ook contactloos), Mastercard, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay betalen. Wij nemen dus geen contant geld aan.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden tussen de veelgestelde vragen of op een van de andere pagina’s? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag met jouw vragen over een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA!

Neem contact met ons op
De Johan Cruijff ArenA heeft alles in huis om onze bezoekers een topdag te bezorgen. Lees hier alle praktische informatie zodat jouw bezoek vlekkeloos kan verlopen.
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA