Blog

Alles over het concert van Taylor Swift

Alles over het concert van Taylor Swift
Op 4, 5 en 6 juli treedt Taylor Swift op in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA tijdens haar wereldwijde The Eras Tour. De fans staan te trappelen om te genieten van een spectaculaire show. Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens jouw concertbezoek? Lees deze blog zodat je optimaal kunt genieten!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

In de buurt van de Johan Cruijff ArenA bevinden zich twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand van het stadion. 

Kijk op de NS-website voor eventuele werkzaamheden op jouw traject. Plan je reis vooraf met de NS-reisplanner op de website van de NS of in de NS-app. Check ook vlak voor vertrek de reisplanner voor eventuele last-minute wijzigingen of oponthoud.  Ook met stads- en streekbussen is de Johan Cruijff ArenA te bereiken. Jouw route kun je plannen met de 9292 OV-planner.

Fiets/motor

Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA is het mogelijk om fietsen te stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice-stalling, toegankelijk vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. Tijdens evenementen is het mogelijk hier de fiets of scooter tegen een gereduceerd tarief van €2,- te stallen. Motoren worden geadviseerd te parkeren op het trottoir nabij P6.

Auto

Indien je met de auto reist, adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je gebruikmaken van het P+R netwerk in Amsterdam (Amsterdam RAI, Olympisch Stadion, P&R Noord).

Plan je autorit of deel een lege plek in je auto via deze pagina.

Merchandise

De openingstijden van de merchandise stands zijn als volgt:
Woensdag 3 juli - 12:00 uur - 20:00 uur
Donderdag 4 juli - 10:00 uur - einde show
Vrijdag 5 juli - 10:00 uur - einde show
Zaterdag 6 juli - 10:00 uur - einde show

VIP Merch pakketten kunnen op 3 juli vanaf 15:00 uur worden opgehaald bij de Ziggo Dome. 

Let op: helaas is er voor de shows van Taylor Swift geen Click & Collect beschikbaar.
De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kun je alleen betalen met PIN (contactloos), MasterCard, Visa, Visa Electron, AMEX en VPay.

Dineren

Zin in een snelle binnenkomst én een heerlijk diner? Kom voorafgaand aan jouw concertbezoek bij ons dineren in één van onze restaurants. Je waant je als eerste in de wereld van jouw favoriete artiest met een heerlijk driegangendiner.

Boek je tafel via onderstaande button!

Gooi het in de juiste bak!

Ook deze zomer richten we ons weer op het juist recyclen van jouw afval. Het is heel makkelijk: gooi je plastic beker in de groene bekerbak, en al je andere afval in de grijze restbak. Dan doen wij de rest!

Website

Veelgestelde vragen

 • Wanneer begint en eindigt het concert?
  Bezoekers met VIP Early Entry (staanplaatsen) kunnen om 15:30 uur het stadion betreden. De deuren van het stadion gaan voor alle andere bezoekers open om 16:30 uur. Aanvang van de show is om 18:15 uur en de verwachte eindtijd is 22:45 uur.

  Let op: dit tijdschema is onder voorbehoud. Hou daarnaast rekening met grote drukte na afloop van het concert.

 • Welke VIP-pakketten hebben Early Entry?
  De VIP-pakketten 'I Remember It All Too Well' en 'We Never Go Out Of Style' hebben Early Entry. Alle andere VIP-pakketten bevatten geen Early Entry en kunnen om 16:30 naar binnen.
 • Is het dak open of dicht?
  Het dak is tijdens de concerten van Taylor Swift dicht. Als je geen tickets hebt voor de show, heeft het geen zin om naar het stadion of het ArenA-gebied af te reizen. Er zijn geen tickets voor de show(s) te koop bij de Johan Cruijff ArenA. 
 • Mag ik kamperen om vroeg in de rij te staan?
  Het is niet toegestaan om in de openbare ruimte rondom de Johan Cruijff ArenA te overnachten en/of meerdere dagen te kamperen in de avond van 3, 4 en 5 juli en/of ervoor. De politie houdt toezicht en kan boetes uitdelen als bezoekers de instructies niet opvolgen. Daarnaast raden wij aan om niet eerder naar het ArenA-gebied te komen dan de concertdatum op jouw ticket.
 • Waar kan ik naar binnen?
  De juiste ingang voor jouw ticket staat vermeldt op je ticket. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan.
 • Mag ik eten en/of drinken mee naar binnen nemen?
  Er wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht in de Johan Cruijff ArenA. Het is niet toegestaan om zelf (water)flessen, eten en/of drinken mee te nemen. Bij de ingangen van het stadion zal al het eten en drinken in de beschikbare afvalbakken gedeponeerd moeten worden. Bezoekers die om medische redenen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld insulinespuiten, kunnen een medische verklaring en/of medicijnpaspoort sturen naar info@johancruijffarena.nl.
 • Mag ik een tas mee naar binnen nemen?
  Het is niet toegestaan om (hand)tassen, bagage of rugzakken groter dan het A4-formaat (21 x 30 cm) en dikker dan 10 centimeter mee het stadion in te nemen.
 • Mag ik een powerbank mee naar binnen nemen?
  Compacte powerbanks, kleiner dan een mobiele telefoon, zijn toegestaan in het stadion.
 • Wat mag ik wel en niet meenemen?
  Voor een volledige lijst met verboden items, verwijzen we je graag door naar de website van Greenhouse Talent. We raden je aan om deze door te lezen om teleurstelling bij de ingang te voorkomen.
 • Waar bevindt de EHBO zich?
  Op meerdere locaties in het stadion zijn EHBO-posten aanwezig en lopen mobiele teams over het veld en op de ringen. De EHBO-ruimtes staan met borden aangegeven. In geval van een hulpvraag kunnen stewards assisteren bij het vinden van de EHBO-posten of mobiele teams. 
 • Zijn er lockers?
  Er zijn voor deze concerten geen lockers beschikbaar in de Johan Cruijff ArenA.
 • Is er een Kiss & Ride?
  Tijdens de concerten van Taylor Swift zijn er geen speciale Kiss & Ride-locaties. Wel is er een Meeting Point op het ArenAPark, waar mensen die met de auto reizen, bezoekers kunnen afzetten en ophalen. Hou rekening met grote drukte na afloop van het concert.

Are you ready for it?

We hopen je met deze informatie te hebben voorbereid op jouw concertbeleving in de ArenA. Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan de volledige FAQ op de website van Greenhouse Talent.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer