Bij iedere Oranje wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA nemen duizenden fans de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere Oranjefans bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd? Op deze pagina lees je hoe jij je autorit kan aanbieden, of mee kan rijden met andere fans.

Autostoel aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget onderaan deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Fans bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden?

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.