Faciliteiten en zicht vanuit uw vak

Klik op een vak of
toegankelijkheid  


Door het hele stadion verkrijgbaar

In het gehele stadion schenken wij Heineken Pils, Heineken 0,0 en diverse frisdranken van Coca-Cola. Waaronder Coca-Cola Regular, Zero en Light en andere dranken zoals Fanta, Sprite, Capri-Sun en Fuze Tea. Ook is er witte wijn van Norton te verkrijgen. Naast de koude dranken is er natuurlijk ook een warme drank te bestellen. Koffie, cappuccino, thee en warme chocolademelk mogen dan niet ontbreken.  Kom binnen een hapje eten voorafgaand aan de wedstrijd! Bij de van Dobben Eetsalon kun je terecht voor de volgende snacks: Broodje van Dobben, Broodje Kaassouffé, Broodje Frikandel, Broodje Bal of een Saucijzenbroodje. Ga jij liever voor een klassieke hotdog? Loop dan naar één van de Unox karren

BEKIJK HET GEHELE ASSORTIMENTWij zijn een cashless stadion

De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kunt u alleen betalen met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay.

Ik heb een ArenACard


Dineren in één van onze restaurants

Voorafgaand aan uw wedstrijdbezoek of evenement kunt u in stijl lunchen of dineren in één van onze restaurants. Let op: reserveren is verplicht.

Bekijk onze restaurants


BEREIKBAARHEID TOILETTEN


Toiletten zijn snel bereikbaar vanuit elk vak. De gehandicaptentoiletten bevinden zich bij Hoofdingang E en in de buurt van de plaatsen voor mensen met een mobiliteitsbeperking.ALGEHEEL ROOKVERBOD & GEBRUIK VAN ALCOHOL

Op het gehele terrein van de Johan Cruijff ArenA geldt een rookverbod. Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder 18 jaar.

Rookverbod Johan Cruijff ArenA
ehbo posten in het stadion


Elke ring heeft 2 EHBO-posten. Eén aan de Noord- en één aan de Zuidzijde.