Faciliteiten en zicht vanuit uw vak

Klik op een vak of
toegankelijkheid  

Eten door het hele stadion

Door het gehele stadion kun je terecht voor diverse snacks waaronder belegde broodjes, pizza, hamburgers, broodjes worst & kroket en zoetigheid zoals gevulde koeken, chocoladerepen, chips, popcorn en andere zoetigheid. BEKIJK HET ASSORTIMENT PER VAK


Drinken door het hele stadion

wij schenken Heineken Pils, Heineken 0,0 en diverse frisdranken van Coca-Cola, waaronder Coca-Cola Regular, Zero en Light en andere dranken zoals Fanta, Sprite, Capri-Sun en Fuze Tea. Ook is er witte wijn en Redbull te verkrijgen. Naast de koude dranken is er natuurlijk ook een warme drank te bestellen. Koffie, cappuccino, thee en warme chocolademelk mogen dan niet ontbreken.


Wij zijn een cashless stadion

De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kunt u alleen betalen met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay.

Ik heb een ArenACard


Dineren in één van onze restaurants

Voorafgaand aan uw wedstrijdbezoek of evenement kunt u in stijl lunchen of dineren in één van onze restaurants. Let op: reserveren is verplicht.

Bekijk onze restaurants


BEREIKBAARHEID TOILETTEN


Toiletten zijn snel bereikbaar vanuit elk vak. De gehandicaptentoiletten bevinden zich bij Hoofdingang E en in de buurt van de plaatsen voor mensen met een mobiliteitsbeperking.ALGEHEEL ROOKVERBOD & GEBRUIK VAN ALCOHOL

Op het gehele terrein van de Johan Cruijff ArenA geldt een rookverbod. Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder 18 jaar.

Rookverbod Johan Cruijff ArenA
ehbo posten in het stadion


Elke ring heeft 2 EHBO-posten. Eén aan de Noord- en één aan de Zuidzijde.