Eten en drinken


drinken

Door het hele stadion verkrijgbaar

In het gehele stadion schenken wij Heineken Pils, Heineken 0,0 en diverse frisdranken van Coca-Cola. Waaronder Coca-Cola Regular, Zero en Light en andere dranken zoals Fanta, Sprite, Capri-Sun en Fuze Tea. Ook is er witte wijn van Norton te verkrijgen. Naast de koude dranken is er natuurlijk ook een warme drank te bestellen. Koffie, cappuccino, thee en warme chocolademelk mogen dan niet ontbreken. eten & snacks

Eerste ring

Kom binnen een hapje eten voorafgaand aan de wedstrijd! Bij de van Dobben Eetsalon kun je terecht voor de volgende snacks: Broodje van Dobben, Broodje Kaassouffé, Broodje Frikandel, Broodje Bal of een Saucijzenbroodje. Ga jij liever voor een klassieke hotdog? Loop dan naar één van de Unox karren. Bij vak 115, 120 & 125 kun je een heerlijke Supreme- of Crunchy Chicken burger scoren!

Wanneer je liever wat Oosters wilt eten kun je terecht bij de Mr. Long kiosk bij vak 114 voor Vietnamese loempia’s, broodjes saté, hete kip en last but not least: sushi.

Meer trek in een kleine snack? Bij de koffiepunten en Kick’s kiosken haal je de lekkerste gevulde koeken, chocoladerepen, chips en niet te vergeten de Nutella-muffins. De Kick’s kiosken verkopen ook vers belegde broodjes.

Let op: het is tijdens sommige voetbalwedstrijden niet mogelijk om elders dan in het eigen stadiondeel catering te genieten.Tweede ring

Voor een lekkere hap eten voorafgaand en/of tijdens de wedstrijd heb je op de Tweede ring keuze uit verschillende snacks. Zo kun je voor een heerlijke hamburger, kipburger of andere snack zoals bijv. een patatje terecht bij vak 403, 407, 418 en 423. Op diverse plaatsen op de tweede ring kun je ook terecht voor een pizza Margherita of Pepperoni.

Ga jij liever voor een klassieke hotdog of een lekker Hollands broodje kroket? Deze zijn door het hele stadion verkrijgbaar! Bij vak 422 kun je daarnaast ook nog kiezen uit een Amsterdam dog of een Spicy dog.

Meer trek in wat zoetigs? Bij de koffiepunten en Kick’s kiosken haal je de lekkerste gevulde koeken, chocoladerepen en niet te vergeten de Nutella-muffins. De Kick’s kiosken verkopen ook vers belegde broodjes.

Wanneer je liever wat Oosters wilt eten kun je bij de kiosk van Mr. Long terecht voor Vietnamese loempia’s, broodjes Saté en Hete kip, Gyoza, Seafood Swing, Kip Kungfu Nuggets en last but not last.. sushi!

Let op: het is tijdens sommige voetbalwedstrijden niet mogelijk om elders dan in het eigen stadiondeel catering te genieten.De Johan Cruijff ArenA is trots op deze A-merken en werken prettig samen op verschillende gebieden. Zo zijn wij continue aan het kijken naar service en innovatie. Zo hebben de Johan Cruijff ArenA en Coca-Cola een innovatie op maat ontwikkeld. In het hoofgebouw staat op de 4e verdieping een zelftap waar bezoekers zelf hun drankje kunnen kiezen en tappen. Met alle betaalkaarten kan worden afgerekend. Snelheid en gemak staan hierbij centraal.
Lunchen, dineren of borrelen in een unieke omgeving? U doet het in de Johan Cruijff ArenA. Onze restaurants zijn voor elke gelegenheid een bijzondere beleving. Uw wensen zijn vanzelfsprekend bespreekbaar en wij streven altijd naar de beste invulling voor u.Bekijk al onze restaurants


On Fifth by Lute

Lunchen, dineren of borrelen in een unieke omgeving? Bij On Fifth By Lute Geniet van een combinatie van goede wijnen en heerlijke gerechten.
Bekijk het restaurant


Brasserie Ajax

Een culinaire hotspot in het sportieve hart van Amsterdam. Bij Brasserie Ajax kunt u voorafgaand aan de wedstrijden genieten van heerlijke luxe3-gangen lunch- en diner arrangementen met Hollandse dranken inbegrepen. 


Bekijk het restaurant


Buenos Aires '72 | ABA Lounge

Voorafgaande aan de thuiswedstrijden van Ajax kunt u lunchen of dineren in de sfeervolle ABA-Lounge. 

Tijdens het concertseizoen en interland wedstrijden verandert de zaal Buenos Aires '72 in een culinaire hotspot.

Bekijk het restaurant


Glasgow '72 Lounge

Laagdrempelig lunchen of dineren in een heerlijke ambiance met fantastisch uitzicht op het heilige gras van de ArenA? Dat kan nu in de vernieuwde Glasgow’72 Lounge, de plek waar goed eten en een mooi uitzicht samenkomen en je je als voetballiefhebber perfect op je gemak voelt! 

Bekijk het restaurant


Wij zijn een cashless stadion

De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kunt u alleen betalen met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay.


Ik heb een ArenACard