Johan Cruijff ArenA

Grasmeester zoekt assistent tijdens Nederland - België

Grasmeester zoekt assistent tijdens Nederland - België
De grasmeester van de Johan Cruijff ArenA zoekt eenmalig een enthousiaste assistent voor Nederland – België. Voor deze UEFA Nations League wedstrijd op 25 september in de ArenA kan het grasteam hulp gebruiken bij het perfect voorbereiden en onderhouden van de grasmat. Iedereen kan solliciteren naar deze unieke plek aan én op het veld.

De inschrijving voor de actie is gesloten. De winnaar is geïnformeerd.

In samenwerking met de KNVB en Heineken zoekt de Johan Cruijff ArenA naar een geschikte assistent Grasmeester. Dat is niet zomaar een klusje, want het Amsterdamse veld behoort tot de technologisch meest innovatieve grasmatten ter wereld. Voor deze werkzaamheden ben je de hele middag en avond in het stadion te vinden. Zelfs wanneer de spelers op het veld staan, ben jij in de buurt. Normaal mag je alleen maar kijken naar de verrichtingen van de spelers op het veld, nu ben je medeverantwoordelijk voor de staat ervan en sta jij tijdens de rust op het heilige gras in het stadion vol Oranjefans.

Wat doe jij als assistent Grasmeester?
Om 14.30u word je verwacht in de Johan Cruijff ArenA. Onder het genot van een kopje koffie bespreekt het grasteam de dag. Dan mogen de handen uit de mouwen om de penaltystippen te krijten en de corners krijten en bijbehorende vlaggen te plaatsen, de doelen uit te klappen, kleding voor de vrijwilligers klaarleggen en andere wedstrijdvoorbereidingen. Na een maaltijd met het team wordt het veld gesproeid en worden de doelen op het veld gezet en na de warming-up en tijdens de rust ga je het veld op om met speciaal materiaal schades te herstellen. Als de wedstrijd is afgelopen beoordeel je het veld, herstel je schades en plaats je de graslampen en ventilatoren. Met een hapje en drankje sluit je de dag af als assistent Grasmeester en ontvang je nog een speciaal cadeau voor je hulp.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer