Johan Cruijff ArenA

Een kijkje achter de schermen met executive assistant Wendy

Een kijkje achter de schermen met executive assistant Wendy
In de reeks ‘Achter de schermen met …’ geven we je een kijkje in de keuken van de Johan Cruijff ArenA. Dit keer spraken we met Wendy Bouwmeester, executive assistant.

Ze was toe aan iets nieuws. Per toeval stuitte ze op de vacature van de Johan Cruijff ArenA, een plek waar ze als voetbalsupporter al heel graag kwam. Ze wist dan ook meteen: deze baan is mij op het lijf geschreven. En zo startte Wendy Bouwmeester in februari 2024 als executive assistant.  

Wendy...

  • haalt energie uit werken met collega’s; 
  • zet haar creatieve geest volop in; 
  • leeft voor betekenisvolle herinneringen; 
  • grijpt elke uitdaging met beide handen aan.

Een helpende hand voor collega's

Als executive assistant ondersteunt Wendy haar collega’s, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. “Het werk is heel veelzijdig. Agendabeheer, logistieke zaken oplossen, een lunch regelen of tickets boeken voor een zakenreis: je kunt het zo gek niet bedenken of ik ben ermee bezig. Ik help mijn collega’s ook met allerlei werkzaamheden zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Dat geeft me veel energie.”  

“De uitdaging zit in de hoge lat die ik voor mezelf leg: ik wil alles zo goed mogelijk oplossen.” Daarvoor zet ze graag haar creativiteit in.  “Ik wil zo veel mogelijk ballen hooghouden en ga daarom geen enkele uitdaging uit de weg. Ik lever graag een waardevolle bijdrage en hoop op die manier een versterking te zijn voor het team.” 

Dat de ArenA zich zo bezighoudt met zijn maatschappelijke bijdrage, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

— Wendy, executive assistant

Bijdragen aan betekenisvolle herinneringen

“Bij de ArenA willen we betekenisvolle herinneringen creëren.” Daar hecht Wendy ook persoonlijk veel waarde aan. “Al jaren kom ik als voetbalsupporter met mijn zoon naar de ArenA. Omdat hij blind is, zitten we dan in het mindervalidenvak. Daar bloeit hij helemaal op: een geluksmoment voor ons allebei. Daarom vind ik het extra bijzonder dat de ArenA veel aandacht besteedt aan betekenisvolle herinneringen als deze. Daarin mag ik nu ook een rol spelen.”  

Hart voor de medemens

De maatschappelijke bijdrage van de ArenA is voor Wendy ook van groot belang. Daarom wil ze in de toekomst graag bij de maatschappelijke events helpen. “De medemens is belangrijk voor mij. Ik help mensen graag en wil samen met mijn collega’s de kar trekken om te blijven verbeteren. Zo kunnen we de betekenisvolle herinneringen nóg mooier maken. Om dat van begin tot eind te mogen meemaken, vind ik heel speciaal.” 

Dat Wendy graag onder de mensen is, blijkt uit haar plezier voor hosten en organiseren. “Ik vind het leuk om in de praktijk te zien hoe alles gaat en om de mensen met wie ik telefonisch en mailcontact heb in het echt te zien. Zo leer ik veel enthousiastelingen kennen en ontdek ik steeds meer over het werk. Als mijn collega’s dan ook blij en dankbaar zijn dat alles goed is geregeld, is mijn dag geslaagd.” 

Een event hosten is voor mij een feestje.

— Wendy, executive assistant

Het moest zo zijn

Wendy is erg dankbaar dat ze hier is beland. Het is een bijzondere plek met leuke collega’s en uitdagend werk, voor haar het totaalplaatje. “Altijd als ik vanaf de snelweg langs de ArenA reed, maakte mijn hart een klein sprongetje. Toen ik mijn zoon vertelde dat ik hier mocht komen werken, sprong hij – net als ik – een gat in de lucht en toen wist ik: het moest zo zijn.”  

Zet je net zoals Wendy in voor betekenisvolle herinneringen!

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer