Johan Cruijff ArenA

Bezoekersonderzoek Oranje wedstrijden

Bezoekersonderzoek Oranje wedstrijden
Onze bezoekers staan centraal in alles wat we doen. Als jij bij ons in het stadion bent voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal willen we jou graag een zo mooi mogelijke avond laten beleven. Om meer inzicht te krijgen in wat bijdraagt aan een goede ervaring, willen we graag in gesprek met onze bezoekers. Was jij bij Nederland - Frankrijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reden van het onderzoek

Met dit onderzoek willen we beter begrijpen wat jouw gedachten en gevoelens zijn over jouw bezoek aan de Johan Cruijff ArenA tijdens een wedstrijd van Oranje. Hierbij kun je denken aan het kopen van je tickets, de informatievoorziening vooraf, het reizen naar het stadion, parkeren, de entree, het vinden van je plek en het gebruik van de horeca. De resultaten van het onderzoek zullen we gebruiken om de bezoekersbeleving in de toekomst nog positiever te laten zijn.

Wie kan er mee doen?

Iedereen die aanwezig was bij Nederland - Frankrijk op vrijdag 13 oktober 2023.

Hoe gaat het in z'n werk?

Het onderzoek betreft een diepgaand, kleinschalig en kwalitatief onderzoek. Het zal worden afgenomen door onze partner Altuition via een online interview van 1 tot 1,5 uur via Microsoft Teams. Daarnaast zullen we voorafgaand aan het interview een korte voorbereidingsopdracht aan je toesturen die maximaal 15 minuten duurt.

Uiteraard staat er een leuke beloning tegenover je bijdrage aan dit onderzoek. Elke deelnemer krijgt namelijk twee kaarten voor de wedstrijd Nederland - Ierland op zaterdag 18 november 2023.

Doe mee! (update)

We hebben het aantal respondenten waar we naar op zoek waren gevonden. De inschrijving is daarom nu gesloten. Dank aan iedereen die zich heeft opgegeven!

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer