Johan Cruijff ArenA

ABN AMRO en Johan Cruijff ArenA verlengen partnership

ABN AMRO en Johan Cruijff ArenA verlengen partnership
ABN AMRO en de Johan Cruijff ArenA hebben vandaag hun partnership verlengd tot augustus 2026. Deze succesvolle samenwerking bestaat al ruim vijfentwintig jaar. ABN AMRO is als founder reeds vanaf het begin betrokken bij de realisatie en groei van de ArenA.

Naast de verlenging van het bestaande partnership gaan ABN AMRO en de ArenA de komende jaren intensiever samenwerken op het gebied van duurzaamheid en MVO. Ze onderzoeken onder anderen hoe ze samen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Amsterdam Zuidoost en kansengelijkheid voor haar bewoners.

Tanja Dik, CEO Johan Cruijff ArenA : ‘ABN AMRO heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de ArenA tot een van de meest duurzame stadions ter wereld en het mooiste stadion van Nederland. Zuidoost is de ons beider thuisbasis, we voelen ons verbonden met het gebied en haar bewoners. Mooi dat we ons daar samen voor gaan inzetten.’

Sander Bestevaar, Hoofd Sponsoring en Events ABN AMRO: ‘Als een van de founders van de Johan Cruijff ArenA zijn wij trots op wat we in de afgelopen 25 jaar samen hebben bereikt. En we kijken uit naar de komende jaren waarin we onze samenwerking nog scherper zullen richten op het bevorderen van gelijke kansen en een meer duurzame wereld voor ons allemaal.’

Johan Cruijff ArenA
De Johan Cruijff ArenA is al meer dan 25 jaar hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Samen met hen zorgen wij voor state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving. Dit alles doen wij met oog voor onze omgeving en de volgende generatie.

ABN AMRO
ABN AMRO is een Nederlandse bank voor particuliere, zakelijke en private banking klanten. We bieden hen een breed palet aan financiële producten en diensten. Onze focus ligt op Noordwest- Europa. Onze purpose is Banking for better, for generations to come. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam. We bedienen meer dan 5 miljoen klanten en hebben iets meer dan 19.000 mensen in dienst.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer