Hospitality

Vaste studio van Online Seminar in de Johan Cruijff ArenA

Vaste studio van Online Seminar in de Johan Cruijff ArenA
Online Seminar, Europa’s grootste aanbieder van virtual events, webinars en e-learnings, en de Johan Cruijff ArenA openen samen een vaste studio in het stadion. Één van de vele voordelen: lagere opstartkosten want op- en afbouwen is niet meer nodig. Met de komst van de nieuwe studio en bijbehorende faciliteiten is het nu ook mogelijk om in de ArenA een unieke promovideo voor het betreffende online event op te nemen.

Sinds het najaar van 2020 zijn Online Seminar en de Johan Cruijff ArenA partners. De ArenA en Online Seminar bieden klanten de mogelijkheid om in verschillende ruimtes van het stadion webinars en virtual events op te nemen. Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de ArenA, zoals de catering van Maison van den Boer en de ruime parkeermogelijkheden.

Direct de tribune op
In de studio in Rome ‘96 zaal in de ArenA kunnen verschillende opstellingen neergezet worden. Denk aan een talkshowtafel een studio desk of informeel zitje. Het mooie is : vanuit de studio kun je direct de tribune van het stadion op. Veel klanten nemen daar een promovideo voor hun webinar op. Bij de studio zijn vanuit Online Seminar altijd een webinar engineer aanwezig voor de techniek en een host die de sprekers begeleidt. Vanuit de Johan Cruijff ArenA is er een vast aanspreekpunt en een steward om gasten wegwijs te maken.

Koninklijke Loge
De studio kan ook voor andere videodoeleinden gebruikt worden. Zo hebben al diverse klanten video’s voor medische nascholing opgenomen in de ArenA. Naast de vaste studio kunnen klanten ook gebruik blijven maken van andere ruimtes in het stadion. Zoals de indrukwekkende Koninklijke Loge met uitzicht op de grasmat en de tribunes. Of van een nog grotere ruimte, zoals de nieuwe ‘House of Legends’. Daar is ook voldoende plek om hybride events met publiek te organiseren, zodra dat weer mag. De vaste studio is in elk geval tot de zomer beschikbaar.

Naar hybride toe
‘Normaal gesproken zijn wij van: hoe meer mensen, hoe beter’, vertelt Hilda Hofkamp, salesmanager Business Events bij de Johan Cruijff ArenA. ‘Maar dit zijn geen normale tijden en dan is onze samenwerking met Online Seminar een fantastische oplossing. Wij hebben de ruimten, zij het platform. Een vaste studio is fijn, omdat we dan geen tijd aan de opstart kwijt zijn. Dat is financieel ook aantrekkelijker voor klanten.’ De verwachting is dat webinars en andere online events niet zullen verdwijnen uit de ArenA. ‘Als alles straks terug is naar normaal, denk ik dat we nog steeds veel hybride events zullen hebben. Er zullen altijd mensen zijn die niet aanwezig kunnen zijn, maar toch mee willen kijken’, aldus Hofkamp.

Meer informatie over de studio van Online Seminar

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer