Evenementen

Vastgoedjournaal organiseert eerste 1,5 meter event in de ArenA

Vastgoedjournaal organiseert eerste 1,5 meter event in de ArenA
Op donderdag 2 juli vindt het eerste 1,5 meter business event plaats in de Johan Cruijff ArenA. Vastgoedjournaal trapt af met een event waar het thema ‘Het nieuwe normaal in vastgoed’ centraal staat. De vastgoedsector maakt die dag de balans op, met een groep van maximaal 100 personen op gepaste afstand van elkaar. Geheel volgens de 1,5 meter protocol, net als het hele event dat plaatsvindt op een unieke plek: op de hoofdtribune en aan de rand van het veld van de ArenA.

Een inspirerende locatie om de unieke situatie voor vastgoed door corona te bespreken. Vastgoedjournaal zal aan de hand van diverse interviews met prominenten uit de vastgoedsector de trends en de toekomst van de sector bespreken die door corona verandert.

De ArenA organiseert vanaf 1 juli weer zakelijke events voor maximaal 100 personen. Het multifunctionele stadion heeft diverse zakelijke, corona proof, evenementvormen ontwikkeld die interessant zijn voor bedrijven. De ArenA heeft diverse grote zalen waar op gepaste afstand vergaderd kan worden en congressen of andere evenementen kunnen plaatsvinden.

Daarnaast is ‘Studio ArenA’ ontwikkeld. Op de Koninklijke Loge, het mooiste plekje in het stadion, staat een livestream studio voor webinars zodat bedrijven hun medewerkers en relaties live toe kunnen spreken, motiveren en inspireren. Verder wordt het mogelijk om aan het veld exclusief te dineren en recepties te organiseren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Studio ArenA klik hier

Voor vragen over zakelijke evenementen in de ArenA vind je hier

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer