Evenementen

Toppers in Concert 2022

Toppers in Concert 2022
‘Het meezingfeest van het jaar’! Toppers in Concert is terug en dat gaan ze groots en meeslepend vieren. Vrijdag 18 november & zaterdag 19 november 2022, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA. ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Happy Together , ‘The Flower Power Edition’

Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. De Toppers nemen je mee in decor en dresscode naar de hippie en flower power sferen. Een sfeer die veel paralellen heeft met de kernwaarden van Toppers in Concert. De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ waar de Toppers concerten ook al jaren voor staan. Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en laten ons schouder aan schouder staan. Niet voor niets wordt Toppers in Concert al jaren het feest van verbroedering en saamhorigheid genoemd.

Zet je bloemenkrans op en hang je kralenkettingen om! Samen met 65.000 andere feestvierders gaan ze er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Speciale gasten
Speciale gasten als o.a. Mart Hoogkramer (Bacardi Lemon), Latin zanger Rolf Sanchez (o.a. Mas Mas Mas, Pa Olvidarte), Donnie (o.a. Bon Gepakt, Frans Duits), Emma Heesters (o.a. Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen) maken het Toppersfeest compleet! Dit mag je niet missen!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, JAN SMIT en RENE FROGER samen met diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ Toppers feest!

Kaartverkoop
Start vrije kaartverkoop maandag 4 april a.s. om 19.00 uur via www.ticketpoint.nl.

‘Let’s Get This Party Started Again’


De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer