Evenementen

The Rolling Stones keren 13 juni met Sixty Tour terug naar Amsterdam

The Rolling Stones keren 13 juni met Sixty Tour terug naar Amsterdam
The Rolling Stones komen weer naar Nederland: op maandag 13 juni treedt de band op in de Johan Cruijff ArenA in het kader van hun Europese SIXTY tournee. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 18 maart om 10:00 via Ticketmaster.

De SIXTY tournee, naar aanleiding van hun zestigjarig jubileum, brengt de band voor veertien shows naar tien Europese landen. De Stones ‘keep on rolling’, zeggen ze zelf, en gaan terug naar waar het allemaal begon: op tournee door Europa, langs volgepakte stadions, met een gloednieuwe productie. Met SIXTY maken Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood ook hun langverwachte terugkeer in hun moederland, het Verenigd Koninkrijk, met een speciaal concert in de thuishaven van Liverpool FC. Daar in Anfield spelen ze hun eerste stadionconcert in de stad ooit, en treden daarmee voor het eerst in vijftig jaar weer eens op in Liverpool. Daarna geven ze maar liefst twee optredens in het Londense Hyde Park.

Zoals je mag verwachten voor hun zestigste verjaardagsfeest trakteren de Stones fans op een unieke setlist, vol met klassiekers zoals ‘‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Start Me Up’ en nog veel meer. Maar het zou geen Rolling Stones concert zijn zonder ook wat verrassingen per optreden; zo komt ook een selectie onverwachte keuzes uit hun enorme arsenaal aan nummers voorbij. SIXTY krijgt bovendien een geheel nieuwe productie, inclusief een enorm podium, bijzondere lichtshow en dito video ontwerp, allemaal speciaal vervaardigd voor deze langverwachte Europese tournee. Bovendien maakte de Britse ontwerper Mark Norton een speciale, nieuwe versie van de Rolling Stones tong, het handelsmerk van de band.

Radio Veronica presents

THE ROLLING STONES - SIXTY

Maandag 13 juni, Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €84,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/rollingstones

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 18 maart om 10:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer