Evenementen

Tanja Dik beoogd nieuwe CEO Johan Cruijff ArenA

Tanja Dik beoogd nieuwe CEO Johan Cruijff ArenA
Tanja Dik is de beoogd nieuwe algemeen directeur van de Johan Cruijff ArenA. Als Dik benoemd wordt, volgt zij op 1 september 2021 Henk Markerink op die na 25 jaar dienstverband met pensioen gaat. De aandeelhouders van het stadion stemmen op 23 juni over haar voordracht.

Tanja Dik was de afgelopen vijf jaar werkzaam bij Schiphol Groep als Algemeen Directeur Consumer Products & Services. Daarvoor was zij jarenlang werkzaam bij Stage Entertainment als Directeur Nederland. Binnen dit bedrijf gaf zij als Directeur Nederland sturing aan de Nederlandse live entertainment activiteiten, was zij jarenlang verantwoordelijk voor de Nederlandse theaterbedrijven en als International Venue Director wereldwijd verantwoordelijk voor alle theaters.

De Raad van Commissarissen van de Johan Cruijff ArenA (Stadion Amsterdam NV) is ervan overtuigd in Tanja Dik een zeer geschikte kandidaat te hebben gevonden en draagt haar daarom voor tijdens de aandeelhoudersvergadering op 23 juni.

ArenA 25 jaar
Op 14 augustus 2021 bestaat de ArenA 25 jaar. De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer