Evenementen

Metallica komt naar de Johan Cruijff ArenA

Metallica komt naar de Johan Cruijff ArenA
De Amerikaanse metalband Metallica komt op 27 en 29 april 2023 naar de Johan Cruijff ArenA als onderdeel van hun M72 World Tour. Tijdens deze tour spelen ze elke avond een andere setlist en zijn er verschillende voorprogramma's.

Amerikaanse metalband Metallica heeft net hun M72 World Tour aangekondigd met twee data in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De band zorgt voor elk weekend voor een 'no repeat weekend', wat inhoudt dat ze nooit dezelfde setlist in hetzelfde weekend zullen spelen én verschillende voorprogramma's hebben op elke avond. Op donderdag 27 en zaterdag 29 april staat Metallica in de ArenA. De tour zal staan in het thema van hun aankomende album 72 Seasons. Dit album is vanaf 2 december vooruit te bestellen.

De kaartverkoop voor tweedagentickets start vrijdag 2 december om 9:00 via Ticketmaster. Dagkaarten zijn vanaf 20 januari verkrijgbaar.

Voor deze tour zal de befaamde Metallica Snake Pit weer terugkomen. Ook is er een I Disappear full-tour pass, voor fans die bij de hele tour aanwezig willen zijn, en komen er tickets met korting voor kinderen onder de 16 jaar.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer