Evenementen

Ed Sheeran komt met zijn ‘+ - = ÷ x Tour’ 2022 naar de ArenA

Ed Sheeran komt met zijn ‘+ - = ÷ x Tour’ 2022 naar de ArenA
Ed Sheeran heeft zijn eerste deel van zijn stadiontour ‘+ - = ÷ x Tour’ ( uitgesproken als ‘The Mathematics Tour’) aangekondigd, waarmee hij volgend jaar langs diverse stadions reist. Op donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli geeft Ed Sheeran twee concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze concerten start zaterdag 25 september om 11.00 uur via ticketmaster.nl. Let op! Er zijn geen presales voor deze tour. Alle kaarten worden vanaf zaterdag 25 september 11.00 uur via Ticketmaster verkocht.

Ed Sheeran's stadiontour gaat volgend jaar april van start en doet verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Centraal Europa en Scandinavië aan. Ook keert hij terug naar het Wembley Stadion in Londen, waar in juni en juli drie concerten staan gepland. De reguliere kaartverkoop in alle landen gaat op zaterdag 25 september van start. Bezoek www.edsheeran.com voor meer informatie.

Met de ‘+ - = ÷ x Tour’ keert Ed voor het eerst sinds zijn recordbrekende ‘Divide Tour’, die plaatsvond tussen 2017 en 2019, terug naar de stadions. Deze tour ging de boeken in als meest winstgevende en meest bezochte tournee ooit. Ed Sheeran speelt tijdens de nieuwe concerten volgend jaar voor het eerst liedjes van zijn nieuwe, nog uit te komen album ‘=’ live. Tijdens deze nieuwe shows staat het podium in het midden van de zaal, omringd door het publiek.

Het langverwachte nieuwe album van Ed Sheeran '=' wordt op 29 oktober uitgebracht. Momenteel domineert hij met een onlangs verschenen single van het nieuwe album de nummer 1 positie in de UK's Official Singles Chart, en is Sheeran klaar om later vandaag die nummer 1 plaats te veroveren met zijn nieuwste single 'Shivers', die hij tijdens de MTV VMA’s van afgelopen weekend voor het eerst live speelde. Het is de opvolger van zijn gigantisch populaire comeback nummer 'Bad Habits’, die tot nu toe elf aansluitende weken in deze hitlijst heeft gestaan. Bovendien is Ed sinds vorige week de eerste Britse soloartiest die 52 weken – een heel jaar – op nummer 1 in de officiële UK Singles Chart heeft gestaan. Alleen Elvis Presley en The Beatles hebben meer weken de nummer 1 positie weten te behouden.

DOORVERKOOP VAN KAARTEN

Net als voorgaande keren, hebben Ed Sheeran en zijn team een standpunt tegen iedereen die onofficiële secundaire ticketverkoop websites gebruikt. Ze proberen te voorkomen dat fans worden uitgebuit bij het kopen van kaartjes en zwarthandel tegen te gaan voor zijn shows. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde mobiele digitale ticketingtechnologie.

Voor deze tour worden uitsluitend mobile tickets verkocht. Hiermee wordt geprobeerd ervoor te zorgen dat de echte fans tickets tegen de reguliere ticketprijs kopen, en wordt voorkomen dat niet-officiële secundaire ticket websites en niet-officiële ticketverkopers concertkaarten kunnen doorverkopen tegen te hoge prijzen.

Om het kopen van reguliere mobiele tickets gemakkelijker te laten verlopen tijdens de start kaartverkoop, raden we fans aan om voorafgaand aan de verkoop een account aan te maken bij Ticketmaster. Kaartkopers die uiteindelijk toch niet naar de show kunnen gaan, kunnen hun tickets aan andere fans doorverkopen tegen de oorspronkelijke ticketprijs inclusief servicekosten via het officiële Ticketmaster doorverkoopplatform.

De concertorganisaties raden alle kaartkopers dringend aan uitsluitend de officiële ticketsites op Edsheeran.com te gebruiken.

Zoals bij de vorige Ed Sheeran-tours, worden de verkooptransacties gemonitord door de concertorganisaties in samenwerking met het National Trading Standards Cyber Crime-team, om aankopen te identificeren die in strijd zijn met de algemene voorwaarden van de Ed Sheeran-tickets. Alle aankopen die in strijd zijn met deze voorwaarden worden mogelijk ongeldig gemaakt.

Bezoek Edsheeran.com voor de meest gestelde vragen over de kaartverkoop van deze concerten.

Belangrijke informatie:
FAQ
Ticketvoorwaarden

538 presents

ED SHEERAN | + - = ÷ x TOUR

Donderdag 14 en vrijdag 15 juli | Johan Cruijff ArenA Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 50,40,- (incl. servicekosten)

Meer info over deze concerten vind je op: mojo.nl/edsheeran

De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 25 september om 11 uur via www.ticketmaster.nl.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer