Evenementen

AMF op 16 oktober 2021 in de Johan Cruijff ArenA gaat niet door

AMF op 16 oktober 2021 in de Johan Cruijff ArenA gaat niet door
Naar aanleiding van de door het kabinet bevestigde versoepelingen op 14 september, waarbij alleen ongeplaceerde evenementen met een maximale capaciteit van 75% tot 00.00 uur zijn toegestaan, heeft festivalorganisator ALDA besloten om AMF in de Johan Cruijff ArenA te cancelen. Het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event voldoet niet aan de eerdergenoemde voorwaarden waardoor het geen doorgang kan vinden op zaterdag 16 oktober, ondanks de versoepelingen. Het festival, dat zo goed als uitverkocht was, zou volgende maand ruim 40.000 festivalliefhebbers welkom heten in de Johan Cruijff ArenA met o.a. dj-sets Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Nicky Romero en Tiësto.

AMF verplaatst naar 22 oktober 2022
ALDA schuift AMF door naar zaterdag 22 oktober 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Tickets blijven geldig, kaartkopers worden zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kijk hier voor meer vragen en antwoorden: https://amf-festival.com/info

DJ Mag Top 100
Ieder jaar wordt tijdens AMF de nieuwe nummer 1 dj van de ‘DJ Mag Top 100’ bekend gemaakt, op dit moment wordt er door de organisatie hard gewerkt aan een alternatieve awardshow. AMF’s eigen II=I (Two Is One) concept zou dit jaar door Afrojack en Nicky Romero verzorgd worden.

“Ik vind het natuurlijk jammer dat AMF niet doorgaat. Het samenzijn van onze scene en publiek na zoveel tijd is juist zo belangrijk. AMF geldt voor mij als één van de belangrijkste evenementen op ADE. Ik keek er naar uit om samen met collega’s waaronder Afrojack back2back een spectaculaire II = I show neer te zetten.” - Nicky Romero

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer